neviem ci som zvlastny ja alebo doba no pisal som s kamaratkou a nejak sme sa zacali bavit o vztahoch a ona sa ma spytala ci by som chodil s babou kvoli "sexu a kratkodobemu uzivaniu" .. a ked som jej napisal ze NIE NESPRAVIL BY SOM TO tak mi napisala ci
máš 14 ja nechápem prečo toto vôbec riešiš.. na všetko máš čas a ak to takým spôsobom nechceš, tak si nenechaj kecať do života.. len ty sám rozhoduješ čo budeš a čo nie a nič nie je blbé, trápne či divné.. každý sme originál a osobnosť.. tak si nekaz život a nepripúšťaj hovadiny, čo ti ostatný nahovoria.. okik?
Mozes to brat tak, ze je zla doba... Alebo to ber tak, ze ludia su dneska sprosti a furt by len sukali... Ale verim, ze existuje dost ludi, ktori su, ako ty, "divny"
Ja som si tiež myslela, že by som to nedokázala a svojho času som cca 2 týždne chodila s chlapom len kvôli fyzickej rozkoši (na ktorú som patrične doplatila)
nie si zvláštny poznám chlapca(a nie je gay o ktorého by sa šli baby pobiť a kedykoľvek mu ktorá ponúkla sex, on slušne odmietol, aj keď možno tušil, že by to mohlo byť super, ale on nechcel
hej baby tvrdia chlapi myslia len na sex a chlapi vravia baby myslia len na nakupovanie asi v tom to je
btw. ja som išla v piatok na tréning v električke a počula som asi 13-ročného chlapca ako rozpráva o babách ako keby to boli cukríky a vychvaľoval sa že najkratší vzťah mal mesiac a najdlhší dva že to úplne stačí no ja som iba kukala že to už je dobrá sila
vyser sa na take kamaradky...kazdy ma nazory podla toho medzi akymi ludmi sa pohybuje a tak dalej...mozno jej rodiacia malo lasky v zivote davali a teraz ju nevie prejavit...to je jedno kde je u nej chyba...a mozno si len mysli ze to je v pohode lebo jej to kamaradka povedala...ked chces styk iba s laskou tak to je v pohode a je vela holek co si toto vazia a ineho chalana by ani nechceli...kazdy je iny...a zapametaj: "vrana k vrane sada" alebo "aky hlada taku najde" ...takzeee sa neskusaj zmenit lebo nebudes moct najst lasku co pre teba ako vidim vela znamena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
myslel si to vazne? normalne si si u mna splhol
a keď som mala 14, aj ja som bola veľmi zásadová. ono to prejde
@xhtml myslim si ze tu to nikoho nezaujima
a k diskusii nemam co povedat z chalana moze byt politolog
A VY VOBEC NIC S TYM, CO BY STE CHCELI??
hej baby tvrdia chlapi myslia len na sex a chlapi vravia baby myslia len na nakupovanie asi v tom to je
btw. ja som išla v piatok na tréning v električke a počula som asi 13-ročného chlapca ako rozpráva o babách ako keby to boli cukríky a vychvaľoval sa že najkratší vzťah mal mesiac a najdlhší dva že to úplne stačí no ja som iba kukala že to už je dobrá sila