@mirka7» vistriai.com/kinseyscaletest...
ale... ber to s nadhľadom, vravím, že mne vyšlo "Either you answered some questions wrong, or you are a very unusual person." a už len samotá možnosť takéhoto výsledku vraví niečo o hodnovernosti
Ja som nikdy nechápal jak sa môže chlapom páčiť iný chlap po sexualnej stránke ako lesbám rozumiem dievčatá sú sexy ale chlap s chlapom to je dzignute podľa mňa.. však pchať dick môže aj dievčaťu do análu :ehm:
@arikado tak hej ale chápeš keď sa mu páčia muži štýlom žeby s nimi chcel chodiť normalne vonku za ručky pusinky atd jak ženy tak čom sa nestane "ženou" prečo chce byť chlapom
@spiralfaust vsak je normalne, ze chces ukazovat svojmu partnerovi, ze ho mas rad, nie? myslim si, ze pri tomto nezavisi na pohlavi. a nestane sa zenou, pretoze nie je transexual, ale homosexual, to znamena, ze clovek citi sexualnu tuzbu voci rovnakemu pohlaviu, nic ine. myslim si, ze si predstavujes pod homosexualom typicky stereotypny priklad rozhadzovania rukami a nalakovane nehty a ten pritepleny hlas. to zvycajne su metrosexuali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale v podstate asi nie som na nič
ale... ber to s nadhľadom, vravím, že mne vyšlo "Either you answered some questions wrong, or you are a very unusual person." a už len samotá možnosť takéhoto výsledku vraví niečo o hodnovernosti
@violinkenneth Akinator nájde len ľudí nie?
Ale musím povedať, že je veľmi málo inkluzívny k trans ľuďom a iným rodovým identitám (aj sexuálnym orientáciam).
A whatever, som na ľudí, prevažne.