@melancholik OK tak ked ti skape mamka tak ju zežer. Dodá ti to živiny a také opekané stehienka. Ludské mäso chutí rovnako jak bravčové môžes sa tesiť............
@vytvoreniestranky ja som počul ževraj chutí skôr ako hydina ( v niektorých prípadoch - keď sa na tieto otázky pýtali kanibala - odpovedal že miestami aj ako teľacie ) o bravčovom som nič nepočul ešte
a samozrejme manku konzumovať nebudem, jednak preto že si ju ctím a v druhom rade pokial sa mám živiť zatial čím iným to už sú extrémne situácie v rámci ,,života a smrti,, jedenie ľudského mäsa
snazim sa vynechavat masove, sladke a mucne jedla cize skoro vsetko, ale to len preto, ze vtedy sa citim dobre a telo mi spravne funguje... za veganku alebo vegetarianku samu seba nepovazujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a samozrejme manku konzumovať nebudem, jednak preto že si ju ctím a v druhom rade pokial sa mám živiť zatial čím iným to už sú extrémne situácie v rámci ,,života a smrti,, jedenie ľudského mäsa
a @13