akoze niekedy sa samaa nechapem ti kks .. vria mi ze som divna .. co je na mne divne .. sak kazdi iny .. to mam byt ina ako ostatnyy??? .. .. vcsetko v poslednej dobe ma hnecňvaa,, aj priatelia .. .. nikdy som netusila .. ze ma dobra kamoska tak velmo zra
hmm...to je momentalny pocit...vyspis sa,veci v hlave sa ti vyjasnia,a budes na setko pozerat inak...pusti si nejaku music,nerozmyslaj nad tym,a maj v pi*i... ...
@4 takže budovy sú momentálne in ? okééj.. veď vlastne áno, možno ma potom dajú aj do novín a inak to mi pripomenulo najromantickejší klip čo som videl:
nebolo by ti ľúto skončiť toto všetko v tak mladom veku?
uvedom si jedno.Máš 14,takže ani nie štvrť života pred sebou, stane sa ešte taaak veľa vecí, tak veľa ľudí ťa ešte zraní a aj ty zraníš veľa ľudí. Ty musíš urobiť jediné.Naučiť sa v tomto svete žiť a stáť si za svojimi názormi.
Mne sa tu páči a bolo by mi ľúto, tento svoj život nedotiahnuť do konca
Booože ved najkrajšie na tomto svete je pravee jeho rozmanitosť a nevyspytatelnosť Dnes to vyzera na slučku a zajtraaa skačeš dva metre od šťastia... Aj ja mavam chvíle kedy si myslim že som uplne na nič a nikto ma nechápe, že niekto ma nemá rád... Kravina Su to veci čo si namyšlame.. lebo sa možno citime byť vinni a mame POTREBU sa trápiť... Ved ťa to prejde
no tak pod vlak by som sa nehadzala nestacily ba napr len cokolada alebo dlhy kupel masaz alebo daco takeho?
inak ja mam taky povcit dost casto ale vzdy to prejde a keby som si aj tak trvala na svojom ze neprejde tak moj velky brat ma z toho hned vytiahne to je jediny normalny chalan(no myslim ze ich je o trochu viac) z toho kvanta ktorych poznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@0- upokoj sa, ľahni do postele, pusti hudbu, oddychuj a vyspi sa zajtra to budeš riešiť dneska hlavne na nič nemysli!
Ser slučky, budovy sú najlepšie ... Tam si zalietaš ... No podľa mňa to má fakt viac do seba ako takéto kraviny
Tak to je fakt múdre ísť skákať keď v tom nemáš jasno ...
uvedom si jedno.Máš 14,takže ani nie štvrť života pred sebou, stane sa ešte taaak veľa vecí, tak veľa ľudí ťa ešte zraní a aj ty zraníš veľa ľudí. Ty musíš urobiť jediné.Naučiť sa v tomto svete žiť a stáť si za svojimi názormi.
Mne sa tu páči a bolo by mi ľúto, tento svoj život nedotiahnuť do konca
Tak asi rovnako nie je rozumné ísť skákať po dvojminútovej úvahe ...
Áno, možné je to vždy, ale rozmýšľaním tú možnosť môžeš takmer odstrániť ...
inak ja mam taky povcit dost casto ale vzdy to prejde a keby som si aj tak trvala na svojom ze neprejde tak moj velky brat ma z toho hned vytiahne to je jediny normalny chalan(no myslim ze ich je o trochu viac) z toho kvanta ktorych poznam
Veď sa hoď! Samé slová, žiadne činy. Keby si to chcela urobiť, nezakladáš toto fórum, ale spravíš to.
Neviem, čo sa stalo, ale je to len momentálna nálada, to prejde.