Je to pecka... proste T.O.P sice to rano zabije 30 sekund mojho zivota a vecer asi 20 ale tak cely den vidim ostro vsade a nielen v okruhu ramika na okuliaroch Nemusis otacat celu hlavu ked sa chces nanieco kuknut, staci ti pohnut ocami
fantasticka vecicka, som hrozne rada ze taketo daco existuje a nemusim mat stale na nose tie otravne okuliare a pocit z nosenia? vobec ich nevnimam... pravdaze, pokial v nich nezaspim, vtedy je to neprijemne, akoby "prischli"..
mam z toho dobry pocit, ale zavisi od kvality a teda od toho kde ich kupujes...ja ich vyhradne kupujem z tejto stranky » optikasiloe.eu/sk/sosovky/kont... a neviem si vynachvalit
Ráno mi zaberie len pár sekúnd než je nasadím a sú v mnohých ohľadoch lepší ako okuliare. Hlavne keď si dlhý deň v škole alebo v práci, tak sú super. Preferujem je aj na šport, alebo keď je vonku hnusne a sneží alebo prší, tak sú lepšie, pretože okuliare sa ti hneď zámazou a nič nevidíš.
Pocit je to normálny, chvíľku je cítiš a potom hlavne večer, keď už je máš dlho, tak je trochu cítiš, ale inak normálne, v ničom neomedzujú. Okuliare sú dobré možno tak večer, keď už máš oči unavené po celodennom nosení šošoviek, napríklad k televízii, ale ja ich už na nič iné nepoužívam, šošovky jednoducho vedú.
Ak by si chcela odporučiť nejakú značku, u mňa vedie Air Optix, nie sú najdrahšie, ale sú jedny z tých kvalitenějších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neviem aky mam z toho pocit mat, proste s nimi vidim dobre O_o
Komfort je maximalny ani nevies ze ich nosis,
len odporucam
nerobia mi ziadne problemy nikdy,
pokial sa staras o to ani ti nemaju co urobit... akurat ja niekedy nemozem mat sosovky ked ma boli hlava lebo ma s nimi boli asi 500nasobne viac
a teraz mi netrafila sosovkarka dako takze ma rezali asi tyzden kym som si na ne nezvikla inac pohoda donosim a vartim sa ku starym
Pocit je to normálny, chvíľku je cítiš a potom hlavne večer, keď už je máš dlho, tak je trochu cítiš, ale inak normálne, v ničom neomedzujú. Okuliare sú dobré možno tak večer, keď už máš oči unavené po celodennom nosení šošoviek, napríklad k televízii, ale ja ich už na nič iné nepoužívam, šošovky jednoducho vedú.
Ak by si chcela odporučiť nejakú značku, u mňa vedie Air Optix, nie sú najdrahšie, ale sú jedny z tých kvalitenějších.
pozri sa treba sem a skús si o nich niečo nájsť, ktoré by ti treba vyhovovali: » www.vasesosovky.sk/air-optix-sosov...