Mate svoj najoblubenejsi soundtrack?Mate radi soundtracky?Ak ano ake?Mne sa velmi paci hudba z filmov - Statocne srdce,Krvavy priliv,Ti druhi,Kruh...je ich vela..ak sa ti nejaky paci napis aky a preco.
LOTR - genialita, staci si pozriet ako sa jednotlive motivy rozvijaju postupne cez vsetky filmy, ako ktory motiv patri ku ktorej teme...
Pearl Harbor - krasna intrumentalna hudba s hlbkou
Amelia z Montmatru - vesely, tajomny, trochu hlbavy, lahky...ako Pariz
a vseobecne Zimmerove soundtracky
soundtracky priam milujem... ak si vypocujete soundtracky k filmom Amelia z Montmatru, Black Hawk Down, Requiem for a dream, Pulp Fiction, Forrest Gump.. tak pochopite preco..
soundtracky su super!
a walk to remember, pearl harbor, armagedon, shrek, o.c.california, joan ma dobre, odlozeny pripad, save the last dance, joj, skoro vsetky
najradsej mam soundtrack z hry Unreal (jednotky), to je fakt sila... pri jeho pocuvani som si uvedomil, ze mi elektronicka hudba ako taka vobec nevadi, ze aj ona moze byt perfektna.
a este z Requiem for a dream mam rad ten song najznamejsi
Requiem For A Dream.
Colorblind z Cruel Intentions.
Comptine D'un Autre Été L'aprés Midi z Amélie.
To, čo hrajú na Titanicu, keď sa potápa (btw neviete, ako sa to volá?)
soundtracky su fajn , kazdy dobry film ma dobry soundtrack ale take najlepsie podla mna twilight, shrek, madagaskar, ghost busters , requiem for a dream, zo serialov je to futurama, simpsonovci a priatelia
soundtracky milujem väčšinu toho čo počúvam som objavil v soundtrackoch..ale v herných.. napríklad Bloc Party (Fifa06), The Script (Fifa09), UnderOATH (Flatout2), Rage against the machine (to začalo dávno pri Tony Hawk Proskater , Dragonforce(GH3) a teraz ma celkom dosť ovplyvňuje soundtrack z PuppetzHero 1,2,3,4.. a tak no
No, nie že by som ich mala pustené nonstop...ale ak by som mala vybrat tak soundtracky z Forresta Gumpa a Posledného Mohykána sú pre moje uši tým najkrajším čo vo svete filmovej hudby bolo vyprodukované...
Momentalne ficim na soundtracku od Gossip Girl... Dobru vyberovku piesni tam maju A tak co ja viem, milujem soundtrack z Donnie Darka, Fantoma opery (z roku 2004), z filmu Tuck Everlasting, Batman Begins mal nadherne instrumentalky... A hm, ked mi este daco napadne, dopisem.. Hi, jasne, spoluziacka, Misi miluje soundtrack zo Silent Hill (no hej, nie?
jejda uplne super...najradsej mam shreka 1 a 2, forresta gumpa, rebelove, vtedy na zapade, posledny mohykan, winnetou, amelia z montmartu, butch cassidy a sundance kid, requiem for a dream, armagedon a tako by sme mohli pokracovat do rana...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
60sekúnd - geniálny film aj hudba
.... je ich strašne moc pretože soundtracky počúvam rada
a vynikajuci je aj vo filme ohnive kolesa
Pearl Harbor - krasna intrumentalna hudba s hlbkou
Amelia z Montmatru - vesely, tajomny, trochu hlbavy, lahky...ako Pariz
a vseobecne Zimmerove soundtracky
a walk to remember, pearl harbor, armagedon, shrek, o.c.california, joan ma dobre, odlozeny pripad, save the last dance, joj, skoro vsetky
a este z Requiem for a dream mam rad ten song najznamejsi
Colorblind z Cruel Intentions.
Comptine D'un Autre Été L'aprés Midi z Amélie.
To, čo hrajú na Titanicu, keď sa potápa (btw neviete, ako sa to volá?)
Kristepane, už uschnite s tým Twilightom.
a Slash 4ever
@neluskahaluska hej rebelove su super