ahojte...ja som vcera vobec nemohla zaspat a pridem do skoly a niektore moje spoluziacky tiez nespali...vraj bol spln. neviete preco vetdy niekto nemoze zaspat? ma to nieco spolocne s magiou alebo tak?
Jedna z moznosti preco sa clovek nevyspi ked je spln je ten ze je v noci viac svetla ako zvycajne... nemas nahodou okno tak ze ti do izby svieti mesacny svit? ak ano tak sa tomu nedivim
tvori sa ti totiz menej takeho jedneho hormonu ktory pomaha spanku
a ešte súhlasím z tým, že to môže byť kvôli tomu, že vtedy je viac svetla. V izbe mám dve veľké okná a niekedy miani žalúzie nepomôžu, aby som mala tmu
ja tiez ked je spln nemozem spavat alebo tazko sa mi zaspava ale preco toz otazka neviem.. ale uz je to tak dlho a nepomoze ani to ze som tu komplet na temnotku
noo mne sa spi vtedy fajn ale mne sa spi fajn stale.. a s magiou to mat nic nebude.. ale tak emsiac vplyva.. ci uz priiliv a odliv abo priamo na cloveka teda aspom na mna tak vplyva ze ovyplyvnuje moju chut do jedla
Mne sa náhodou spalo dobre... až mi bolo ľúto keď ma zobudil budík
Ale už sa nám stalo že sme jednu noc všetci doma nespali, ale nepamätám si či vtedy bol spln alebo nie... Ale to bola vtedy krutá noc a ráno sme sa stretli v kuchyni, všetci totálne nevyspatí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tvori sa ti totiz menej takeho jedneho hormonu ktory pomaha spanku
Ale moze byt ze niektori ludia su citlivi na mesiac ci uz kvoli tomu hormonu alebo niecomu inemu napriklad pohybu vody/krvi v tele
pekne posobi toto na spanok,jakoze fakt
btw, ano cez spln spim uplne normalne ako inokedy
kedze som schopny zaspat aj posediacky tak toto mi fakt problem nerobi
Ale už sa nám stalo že sme jednu noc všetci doma nespali, ale nepamätám si či vtedy bol spln alebo nie... Ale to bola vtedy krutá noc a ráno sme sa stretli v kuchyni, všetci totálne nevyspatí...