brácho pravidelne v londýne spáva celú noc na letisku, lebo ranným autobusom by lietadlo nestihol a ešte nikdy nespomínal nejaké problémy že by boli... ale bližšie ti nič neviem povedať
neda...maximalne si ju mozes dat do uschovne .A na letiskach nebyva vyhradeny priestor na spanok...teda aspon som este nevidel nic take zloz sa niekde kde nebudes zavadzat alebo k ostatnym urcite tam nebudes sam
@laurikaaa yes! To som vždy chcel ach nič, idem asi hľadať niejakého ochotného couchsurfera z BA
@marek15693 ách jáj na čo som sa to ja len zas dal inač nevieš ako to je s reštikami a kaviarnami? Sú otvorené aj v noci? A taktiež so zástrčkami na Schwechate ? ulovín niejakú ?
Raz sme použili letisko v Rige ako hotel Vecer sme prisli, vyspali sa a rano odisli Inac uz som spal na viacerych letiskach, najlepsie bolo asi v Budapešti a najhoršie na Malte.
Neznasam ludi co vyspavaju na letiskach v style - idem do kaviarne, dam si nieco lacne a 5 hodin spim v kresle, a ja potom jak taky vol musim sediet na tvrdych a chladnych stolickach...chvalabohu ze na velkych letiskach je to zakazane inac dotycny nepoleti...
@wayne nezisťujem to z dôvodu, že by som plánoval straviť 5 hodín pri jednom čaji ale z dôvodu, že by som sa chcel zohriať a zobrať si to k sebe keď už budem niekde zložený, nebude sa mi chcieť so všetkým trieskať do kavierne
@markus96 ja som tam nocoval raz v 2012, letisko je to veľké, je sa tam kde zašiť, je tam aj viac terminálov, teda keď je všetko obsadené v jednom treba skúsiť druhý... mne sa podarilo po chvíli hľadania obsadiť celkom dobrú lavičku na spanie...
Kaviarne... pokiaľ sa nič nezmenilo tak McDonald's, McCafé a Café+Co Bar by mali byť otvorené nonstop.
zásuvky - voľných zásuviek je málo, väčšina sú rozchytané, ale sú tam aj také tie počítačové "stojany" kde si položíš noťas zapneš do zásuvky a ideš... zabil som tam niekoľko hodín hraním a pozeraním seriálov... a nejakú voľnú zásuvku som tuším našiel v takej dlhej chodbe... neviem už presne kde len si pamätám že tam bola fotobúdka Ale tam zas tuším nebola wifi...
Zo swechatu som este neletela ale predpokladam ze nejake lavicky sa najdu tak sa zloz a nestaraj sa.. ja som spala takto v Londyne skrcena jak handra na dvoch sedackach a v strede bolo operadlo, ale da sa..
Si lahni hoci aj na zem, v najhorsom ta zobudi securitak. Ja vacsinou spavam vykruteny a rozlozeny cez viacero sedaciek. Ale nemam problem zalomit aj po sediacky. Inak pokial je to ranny/nocny let tak sa kludne vykot do kaviarne, nikto ti nic nepovie.
Ja som spala normalne v kresle..mali sme blbe spojenie z trencina do schwechatu a museli sme celu noc cakat na let tak sme sa zlozili do kresla v takom vestibule, v ktorom sme nakoniec vobec nemali byt a sme si pospali a rano sa presunuli na nas terminal..ale vtedy tam spalo viacej ludi nie len my..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@marek15693 ách jáj na čo som sa to ja len zas dal inač nevieš ako to je s reštikami a kaviarnami? Sú otvorené aj v noci? A taktiež so zástrčkami na Schwechate ? ulovín niejakú ?
» www.sleepinginairports.net/europe/vienna.h...
Kaviarne... pokiaľ sa nič nezmenilo tak McDonald's, McCafé a Café+Co Bar by mali byť otvorené nonstop.
zásuvky - voľných zásuviek je málo, väčšina sú rozchytané, ale sú tam aj také tie počítačové "stojany" kde si položíš noťas zapneš do zásuvky a ideš... zabil som tam niekoľko hodín hraním a pozeraním seriálov... a nejakú voľnú zásuvku som tuším našiel v takej dlhej chodbe... neviem už presne kde len si pamätám že tam bola fotobúdka Ale tam zas tuším nebola wifi...
Ale teraz pozerám že tam medzitým pridali také pekné... stolíky? ako to nazvať
tu je o tom viac
» www.airlinetrends.com/2012/11/03/hels...
a ešte jedna zaujímavá stránka - » www.sleepinginairports.net/album/vienna-ai...