Uči sa tu niekto z vás španielčinu? alebo už ten jazyk niekto dobréé vie? potrebujem vedieť či je lahký.. gramatika, vyslovnosť..lebo sa ho idém začať učiť...viete o niakých dobrých knihách?? diky
učím sa španielsky.. je to celkom lahký jazyk, možno pokročilejšia gramatika je tršoku ťažšia ale mne dosť pomáhajú základy z franiny-lahšie sa mi to chápe..ale inak pohoda.
akurát v španielsku sa dá ťažko dohovoriť..oni sekajú koncovky a potom nevieš ani čo na teba hvorí
No co mi rikali znami tak je snadnejsi nez francouzstina, ja jsem se tento jazyk chtela uicit, protoze moje mamina ma znamou ktera to uci, ale jelikoz jsem pres tyden na intru a na skole jsme jsme meli moznost jen rustinu, nemcinu, ajinu a franinu...Ale kdybych mela nekdy moznost rada bych se tento vyjimecny jazky chtela naucit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
akurát v španielsku sa dá ťažko dohovoriť..oni sekajú koncovky a potom nevieš ani čo na teba hvorí
Okrem toho ma napriklad len muzsky a zensky rod. A zensky ma zveca na konci a, co je pre slovaka pochopitelne atd.
@petika nie vsetci sekaju. napr obyvatelia gran canarie zhltnu pol slova ale v inych castiach je to uplne inak