Napríklad, ja keď sa učím nemčinu poobede, alebo večer, viac ako povedzme hodinu, mám skoro stále nočné mory, občas spánkovú paralýzu a pri zaspávaní počujem živé zvuky. Keď som na prahu zaspania tak počujem zväčša kroky topánok po tvrdej podlahe, ale fakt ich počujem živo ako v skutočnosti a to ma strhne zo zaspávania. Ak sa mi podarí zaspať, buď to skončí v lepšom nočnou morou, alebo v horšom spánkovou paralýzou.
A teraz zaujímavá vec, nikdy sa mi to nestáva keď sa učím hocjaký iný jazyk. Skúšal som sa učiť pár dní 3 iné jazyky a nič, pohodička. Nestáva sa to ani pri učení sa informatických vecí, pri programovaní, pri dlhom hraní šachu, alebo inej intenzívnej duševnej činnosti. Len pri učení sa nemčiny (učím sa zväčša tým spôsobom, že si čítam knihu po nemecky).
počúvanie satanských rockových skladieb, skôr či neskôr každého bude privádzať do šialenstva...
ale šak to chcú ľudia, byť šialení, takto im to vyhovuje....
@wewo
hm, každý ma možnosť si vybrať, nebo, alebo peklo...
no a ja som si vybral nebo, to je všetko....
ale môžem ti povedať, že cesta je tŕnista a ťažká...
@leftbehind
Boh nikoho nenúti, každý si môže vybrať, nato máme slobodnú vôľu.....
ja som si vybral, lebo som už na druhej strane bol, čiže ťa presviedčať by bolo zbytočné, lebo kto nehľadá pravdu, nikdy ju nemôže nájsť....
len daj pozor, raz príde súd a potom sa už nebude dať vykrúcať, nevedel som, nikto mi nepovedal...
mal si možnosť, ale lepšie ti bolo užívať život s radovánkach ako žiť v pokore a láske ku Kristovi, ktorý je zárukou večného života....
je ešte trochu času, zmeniť svoj život, neváhaj a konaj, všetko robíš len pre svoju spásu, pre nikoho iného...
@marcello111 vieš len ty mi tu takýmito veciami pomali ale isto pripomínaš jehovistov (pripomínaš ale niesi) takým tým sposobom....skus nehádzať takto sol do očí máš to aj v biblii vidíš to! tak kde je tá pravda
@leftbehind
raz mi napíšeš, že som ti mal hodiť kladivo do hlavy, aby si sa spamatoval...
lebo ste hluchí a slepí a nezáleži vám na vlastnej budúcnosti...
@marcello111 to čo je za somarinu??? Na poslednom súde to podľa teba bude vyzerať: no bola si spravodlivá, úprimná, pomáhala si,chodila si do kostola, modlila si sa....ale počúvala si death metal...takže to buda za najhorší trest pretože si počúvala podľa teba kvalitnú hudbu, síce textami si sa neriadila ale smola...a neviem či ti hovorí niečo meno Štefan Chrapa, ale je to spevák, ktorého kapely robia tvrdú hudbu, často s vulgarizmami a píšu o ňom v katolíckych novinách, robí rozhovory s príslušníkmi cirkvi a je to horlivý kresťan...a práve on má opäť priviedol k Bohu. Takže prosím ťa zamysli sa nad tým (pardon ale nie som dobrá v slovenčine)
@vaderin
Boh je láska, čistota, milosrdenstvo, ktorá nepozná násilie, nadávky, ponižovanie, cynizmus, hrubé správanie a násilie...
to čo si ty myslíš, že je správne, lebo to tak robí aj Chrapa, je najväčší omyl dnešnej doby..
liberalizmus, synkretizmus, legalizácia hriechu zabíja dušu človeka...
nedaj sa ovplyvniť takýmto smerom...
pred Bohom sa nebudeš môcť vyhovárať však to písali aj v katolíckych novinách, že je to správne...
vyvaruj sa tejto hudby, skôr či neskôr ťa ovplyvni tak, že už nenájdeš úniku...
láska, pokora, pokánie sú kresťanske zbrane proti zlému, používaj ich čo najviac a tvoja duša bude čistá - biela ako holubica Ducha svätého....
ak chceš prečítaj si tento článok a autentické výpovede spevákov rockových a iných kapiel, ako sa upísali diablovi a tak žňu svetskú slávu a ich poslucháčov privádzajú na cestu do zatratenia...
Aleluja, aleluja, aleluja.
Keď príde Duch pravdy, uvedie vás do plnej pravdy a pripomenie vám všetko, čo som vám povedal.
Nie vy budete hovoriť, ale Duch vášho Otca bude hovoriť vo vás.
Pán s tebou.†
@marcello111 pokora? Sam tu osudzuješ metalistov. Akým právom? Nesúďte aby ste neboli súdení....vieš čo nás viedlo k tejto hudbe? Čo v živote zažili? Áno, táto hudba má ovplyvnila. Odkedy ju počúvam som lepším človekom
@marcello111 naco tolko slov. Proste ludom strucne vysvetli ze na to aby nesli do pekla musia robit to co ty povazujes za spravne. Mozno si teda vlastne ty ten boh nakoniec, priznaj sa.
@vaderin
Hudba plná oplzlosti a satanizmu, zrejme ti je absolutne cudzia podstata Božieho milosrdenstva, komu ty vlastne slúžiš?...
si oklamana diablom a tvoja cesta vedie akurátne k nemu...
@admin preco ked niekto dostane ban za to ze je dlhorocny kokot tak na novom nicku je tolerovany dalsich par rokov? hlavne ked je hned odhaleny lebo je nadalej rovnaky kokot, akurat pod novym menom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A teraz zaujímavá vec, nikdy sa mi to nestáva keď sa učím hocjaký iný jazyk. Skúšal som sa učiť pár dní 3 iné jazyky a nič, pohodička. Nestáva sa to ani pri učení sa informatických vecí, pri programovaní, pri dlhom hraní šachu, alebo inej intenzívnej duševnej činnosti. Len pri učení sa nemčiny (učím sa zväčša tým spôsobom, že si čítam knihu po nemecky).
ale šak to chcú ľudia, byť šialení, takto im to vyhovuje....
hm, každý ma možnosť si vybrať, nebo, alebo peklo...
no a ja som si vybral nebo, to je všetko....
ale môžem ti povedať, že cesta je tŕnista a ťažká...
samozrejme
maš pravdu
Boh nikoho nenúti, každý si môže vybrať, nato máme slobodnú vôľu.....
ja som si vybral, lebo som už na druhej strane bol, čiže ťa presviedčať by bolo zbytočné, lebo kto nehľadá pravdu, nikdy ju nemôže nájsť....
len daj pozor, raz príde súd a potom sa už nebude dať vykrúcať, nevedel som, nikto mi nepovedal...
mal si možnosť, ale lepšie ti bolo užívať život s radovánkach ako žiť v pokore a láske ku Kristovi, ktorý je zárukou večného života....
je ešte trochu času, zmeniť svoj život, neváhaj a konaj, všetko robíš len pre svoju spásu, pre nikoho iného...
raz mi napíšeš, že som ti mal hodiť kladivo do hlavy, aby si sa spamatoval...
lebo ste hluchí a slepí a nezáleži vám na vlastnej budúcnosti...
Boh je láska, čistota, milosrdenstvo, ktorá nepozná násilie, nadávky, ponižovanie, cynizmus, hrubé správanie a násilie...
to čo si ty myslíš, že je správne, lebo to tak robí aj Chrapa, je najväčší omyl dnešnej doby..
liberalizmus, synkretizmus, legalizácia hriechu zabíja dušu človeka...
nedaj sa ovplyvniť takýmto smerom...
pred Bohom sa nebudeš môcť vyhovárať však to písali aj v katolíckych novinách, že je to správne...
vyvaruj sa tejto hudby, skôr či neskôr ťa ovplyvni tak, že už nenájdeš úniku...
láska, pokora, pokánie sú kresťanske zbrane proti zlému, používaj ich čo najviac a tvoja duša bude čistá - biela ako holubica Ducha svätého....
ak chceš prečítaj si tento článok a autentické výpovede spevákov rockových a iných kapiel, ako sa upísali diablovi a tak žňu svetskú slávu a ich poslucháčov privádzajú na cestu do zatratenia...
» modlitba.sk/?p=5943...
Aleluja, aleluja, aleluja.
Keď príde Duch pravdy, uvedie vás do plnej pravdy a pripomenie vám všetko, čo som vám povedal.
Nie vy budete hovoriť, ale Duch vášho Otca bude hovoriť vo vás.
Pán s tebou.†
ZALOžIš FORUM A POTOM SA VYSMIEVAš Z PRISPIEVAJUCICH, TY SI DOBRý KKOT...
Hudba plná oplzlosti a satanizmu, zrejme ti je absolutne cudzia podstata Božieho milosrdenstva, komu ty vlastne slúžiš?...
si oklamana diablom a tvoja cesta vedie akurátne k nemu...
nauč sa pravopis a potom tu píš do komentov a poučuj.....
vlastne vráť sa na pokec, tam medzi svojich...
nadurdený kocúr s mašličkou, ozaj výstižné a, že kto tu je potom kkot