Stretli ste sa uz s tym? mne sa to stalo dnes skoro rano..bol to akoby na pol sen na pol realita..mate pocit ze padate do postele nemozete sa hybat a ani kricat a nieco vam tlaci na hrudnik..v mnohych kulturach sa s tym spajaju rozne povery s duchmi,demon
kamaratke, a že bola s tym aj u neakeho doktora či nema nahodou niečo s hrudnikom bo ju to bolelo , a že to bolo hrozne ked sa nemohla ani pohnut a ani nič ine ale ked vravela že ju mama počula kričat tak asi kričala
Raz sa mi to stalo, mala som pocit, že ma niečo tlačí hrudníkom smerom dole do postele, nedalo sa mi poriadne hýbať, ani dýchať, ani nič... Nebolo to nič príjemné... Kamoške sa to tiež raz stalo a ešte do dnešného dňa verí tomu, že to boli duchovia
mne sa tiež často stáva že počas spánku dostanem do tela krč a potom akoby som sa nemohla hýbať a v podvedomí počujem hlasy..a ked sa zobudim mám krč v ruke alebo v nohe..
ja tým trpím už peknú dobu. už som prešiel asi všetkým, najhoršie sú tie zvuky. videl som malého démona, horiacu izbu, koňa so svietiacimi očami, postavy. Dýchanie len nasilu, spotená len polovica tela.
Mne sa to stalo raz, pred nedávnom. Chcela som kričať na otca ale nedalo sa, vydávala som zo seba len šepot. Chcela som sa pohnúť z postele ale nešlo to.. na chvíľku som ani nedýchala lebo sa nedalo.. :S Už to nikdy nechcem zažiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zvyčajne to mám 1 - 3 minúty.
nejak takto