Naozaj, keby som to nepotrebovala, tak nespím, úplné zabíjanie času. Ešte keď vezmem do úvahy to, že všetko čo sa deje so mnou alebo okolo mňa má vplyv na moje zaspávanie a môj spánok, tak... Ale teraz idem spať veľmi rada aj keď asi tak skoro nezaspím (predošlá veta v praxi), ale aspoň budem môcť krásne ukončiť predošný deň A to je na tom to najlepšie, že spánok ukončí niečo, čo sa pred ním stalo a pripraví ma na to, čo sa len stane.
@7 len tento model ma jeden velky nedostatok. 99.999% populacie by podobny rezim nechcela prijat, cize mi bude tych Xhodin navyse v bdelom stave nakokot, lebo nic nevybavim, nic si nekupim, s nikym byt nemozem, bo seci spia!
ale v poslednom case by som iba spala,idem spat este pred 22 ked idem do skoly, ledva sa zobudim, spim v skole, kopanec do stolicky,spim dalej, nazerem sa, spim dalej,pridem domov spim....vikend-zobudim sa na obed som hore 4 hodiny spim idem von vratim sa o 9 a spim dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ty spíš,
on spí,
my spíme,
vy spíte
spí cele Slovensko na vavrínoch....................filip
všetci spíme a hlavna vec, že je nám dobre...........
clovek si uzije obe