@feex8 no to sa stalo aj mne ae som sa nastastie odviezla len o dedinu dalej.....aa za hodinku mi sie bus naspat takze to bolo celkom v pohode a ece som tam aj stretla spoluziacku...takze som bola svojím sposobom rada ze som zaspala
pravidelne predriemem trasu z/do Brna... z mojich doterajších skúseností môžem povedať akurát to, že zásadne zaspím počas toho, ako mi v prehrávači hrá niečo od Carcassu a že sa mi nič nesníva
nieco podobne sa niekedy stava aj mne, ale len vtedy ked som taky polobdely, nie ze uplne spim a tiez sa tak nahle zobudim ked si predstavujem ze daco na mna ide alebo ze padam do pripasti alebo co
vo vlaku sa bojim zaspat.. a v autobuse sa mi dakedy podari ked idem po narocnom dni domov z bratislavy.. nastastie sa zobudim pred zastavkou, este som sa nepreviezla..a to su len take mikrospanky, ale su.
Ja mam skor opacny problem . Minule sa islo do Chorvatska, autobusom. Zo skoly. Ani som nemala nejaku partiu, s ktorou by som sa bavila pocas cesty, takze by jeden povedal "Tak to prespis, to je jasne". Ale ja som CELY CAS bola hore! Unavena, polamana, pocuvala som hudbu - USPAVAJUCI, ukludnujucu, ale spat sa mi aj tak nepodarilo.
Na kratke trasy (Modra - Bratislava a naspat) niekedy zavriem oci, ale vzdy sa zobudim pred svojou zastavkou. Nastastie
hej,občas uletím...ale zatiaľ som mala šťastie,že som sa pred zástavkou zobudila,a našťastie,na našej zástavke má vždy pausu...tak za tých 5-10 minút,čo nevrčí motor,by som sa hádam zobudila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Na kratke trasy (Modra - Bratislava a naspat) niekedy zavriem oci, ale vzdy sa zobudim pred svojou zastavkou. Nastastie