@flegmatik poho, ľudia nemajú radi (čítaj neznášajú) dlhé intrá a prečačkané animácie ... na úvod stačí len tvoja stránka (alebo logo alebo čo) s krátkou zvučkou na 3 sekundy a je to aj 10s intro je dlhé. 3 je také optimálne. max 5s. viac by som už nešiel... poprípade 3s logo + na chvíľku že čo ideš robit (tak na prečítanie) a potom šup video... pozri si aj iné speed art videá a nechaj sa inšpirovať (čítaj skopíruj to a nesnaž sa vymyslieť ameriku) GL&HF;
@smis Páve že sledujem zahraničné speedy a väčšina má na začiatku vlastné intro s logom a potom nejaké sprievodné intro k obrázku. Moje samostatné intro má presne 8s.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
2. ten fade-out effekt a ten zoom-in/zoom-out na konci to daj preč
3. skús inú hudbu, nehovorím, že si vybral zle, ale ... mne osobne tá hudba tam vadila
Ten fade out effekt som použil len jeden krát a to na tomto videu s odstupom času to vnímam presne rovnako už to neplánujem nikde inde použiť.
Ďakujem za feedback.