pocas splnu spim v poriadku len vynimocne. Riesenie? Zvyknem sa opit (vtedy spim spln/nespln), ale riesim to aj tabletkou (napr stilnox).
Raz sa stalo. ze neboli tabletky a praca predo mnou, tak som pocas 3 noci naspal asi 6 hodin, pricom prvu som nespal vobec. Spat sa dalo len rano okolo svitania.
Ja kvoli mesacnemu svitu zaspavam neskor a som vtedy taka nepokojnejsia akoby som citila ze daco nezvycajne sa deje. A na druhy den som trosku podrazdena.
nikdy nemam problem zaspat zaspim vzdy a za kazdych okolnosti.. ked som bola mensia tak som s tym ale mala dost problemy :/ akoze problem zaspat. nikdy nie vsak so splnom. nijak ma neovplyvnuje a vdaka bohu ze uz nemam problem zaspat zaspim do par minut vzdy
Celkovo cítim pri splne nejaké zvláštne energie, zle sa mi spí a snívajú sa mi hlúposti a inak, v lete som raz išla počas úplne megasplnu v noci okolo tretej vonku, lebo môj pes bol úplne nepokojný a zavíjal, budil celé tunajšie obyvateľstvo, a proste všetkým zvieratám úplne hrabalo, slimáky na chodníku, videla som stádo čkorcov liezť hore stromom, pavúky. brr... Celé to bolo také magicky strašidelné... a odpusťte mi ze nerobim odseky, ale na mobile to neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
spln je desná vec
Raz sa stalo. ze neboli tabletky a praca predo mnou, tak som pocas 3 noci naspal asi 6 hodin, pricom prvu som nespal vobec. Spat sa dalo len rano okolo svitania.