ehm... ehm... neviem si vybrať, asi by to bol dlhý zoznam, v ktorom by ale isto figuroval Tägtgren (pretože som sa mu už naučila čítať priezvisko), J.Walker (pretože jeho záhada ultrarýchlorastúcich vlasov) či Angela (lebo je to chrčiaca ženská). A bolo by ich viac, len tým nepoznám mená poväčšinou
A čo sa týka čisto spievajúcich ľudí, tak zo ženských rozhodne Vibeke Stene a z chlapov nemám šajnu, síce počúvam aj veci, kde sa taký spev vyskytuje, ale tam vyslovene vnímam skladbu ako celok a postava speváka tam nie je až taká podstatná.
@lenkaska1 neviem, ktorá bola posledná... tá čo je najnovšia, čo teraz pokračovala, z tej som videl len niekoľko častí, k ďalšiemu som sa nevedel dostať... (pozrem v PC) 6. séria...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a spevak Eminem
a samozrejme Robin Sparkles
A čo sa týka čisto spievajúcich ľudí, tak zo ženských rozhodne Vibeke Stene a z chlapov nemám šajnu, síce počúvam aj veci, kde sa taký spev vyskytuje, ale tam vyslovene vnímam skladbu ako celok a postava speváka tam nie je až taká podstatná.
zenske : zaz, imogen heap, bjork, amy lee
a speváčky nemám rada, niektoré akceptujem a mám rada asi len Emily Autumn
Lucia Piussi, Beth Gibbons
Pink
a samozrejme Robin Sparkles ako @lenkaska1
inac ty uz mas pozertu siedmu seriu? to este asi nie je cele však?