tak ja sa hanbim strasne lebo viem ze neviem spievat ale ze vobec a pred rodinou sa hanbim uplne najviac, ale ked mam vypite som prva ktora zacina zase
Pred cudzími by som pokojne spievala, aj pred známymi mi to až tak nevadí (pokiaľ sa na mňa nepozerajú ako na debila , ale nedokážem samú seba prinútiť počúvať svoj hlas.
Zarapujem v pohode aj si myslím že mi to ide alebo keď sedím u dajakého kamaráta a pustí song tak ju celú preparodujem (že spievam do rytmu songy ale slovensky a uplne somariny až sa každy smeje)
Ale tak že normalne by som anglickú pesničku nespieval lebo mne furt príde že zle zniem v angličtine zato aj v škole keď niečo na angličtine mam čítať ta sa robím že neviem dobre po anglicky čítať aby som nemusel počúvať svoj hlas pri anglickej výslovnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Inak trošku sa hamboškujem keď spievam sama.
ale na koncertoch úplne rada
Ale tak že normalne by som anglickú pesničku nespieval lebo mne furt príde že zle zniem v angličtine zato aj v škole keď niečo na angličtine mam čítať ta sa robím že neviem dobre po anglicky čítať aby som nemusel počúvať svoj hlas pri anglickej výslovnosti
Ale také to spievanie pri dobrej nálade alebo pospevovanie si niečoho len tak z nudy v pohode pred hocikým
ale ja ľúbim keď mi spievaš ...no nesmie to byť moc dlho!