To je to iste ako ludia co si vsugeruju do hlavy ze vedia zaspat iba pri white noise (zvuk fenu a pod.) alebo co si vsugeruju ze nevedia zaspat pod fialovou perinou, s gombikmi pri hlave, s ponozkami, bez plysaka, bez lampicky, whatever... vsetko je to len vsugerovane do hlavy ale clovek zaspi aj bez toho.
Len naucil svoj mozog mysliet si ze nie
Máte pravdu, na keru picu sa vás to pýtam, keď mám aj tak v piči vaše názory vždy to je tak hocičo čo sa ta kedykoľvek spýtam, vždy mi odpisete picoviny a len nadavky, to sa tu naozaj nenájde niekto kto by dokázal normálne odpovedať bez toho aby ma nazval primitivom. Fakt úbohé
Ja spím taktiež s plyšákom, hoci mám 16.
Ale akosi si to ani neuvedomujem. Ked som bol menší spal som s plyšákmi a doteraz som ich nedal preč lebo som sa tým nezaoberal a doteraz s nimi spím a ani si to moc neuvedomujem. A myslím že do konca života sa to nezmení
ja mám skoro 18 a na posteli mám v kúte 2 plyšákov, keď mi je smutno alebo neviem spať, tak sa k jednému z nich pritúlim, ale to nie je veľmi často, no a nepovažujem sa za nejakú divnú preto
Je to vec zvyku,zaspala by si aj bez neho keby si "odvykneš". A či je to divné v 20-ke? Pri tomto zastávam flegmaticky postoj,je to taká banalita,že mi je to úplne jedno,aj keď 20 ročný chalan... Ale napokon lepšie s plyšákom ako každý večer s inou osobou či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Len naucil svoj mozog mysliet si ze nie
Ale akosi si to ani neuvedomujem. Ked som bol menší spal som s plyšákmi a doteraz som ich nedal preč lebo som sa tým nezaoberal a doteraz s nimi spím a ani si to moc neuvedomujem. A myslím že do konca života sa to nezmení
ja mám od bývalej plyšové opice a ak by som nemal nevyrovnané emočné spomienky, tak by osm tie opice nemal na poličke ale neustále na posteli
dočasne som musela vymeniť iné zviera za čuňu
ako vravia chlapci: NELUTUJEM