Čaute, mám menší problém. Potrebujem pomoc od vás. Piaty deň po menštruácií som začala špiniť. Pár dní pred tým ma boleli obličky a aj brucho. Som viac ako znepokojená, bojím sa či náhodou nemôžem byť tehotná aj keď s partnerom praktikujeme pohlavný styk
mala si menstruaciu, po ktorej prislo spinenie. s partnerom pouzivate ochranu. ja neviem, mas ty 18 rokov alebo si robis srandu? z coho chces byt tehotna prosim ta? ked sa raz o to budes snazit pochopis, ze to vobec nie je take jednoduche.
spinenie moze suvisiet s nejakym zapalom a rovnako nemusi znamenat nic viac, nez len zle docistenie maternice, nizku hladinu estrogenov alebo nedostatok vitaminu C. mnohe zeny po skonceni menstruacie tak 1-3 dni spinia bezne. mas este bolesti? kolko to uz trva?
cítim vnútri pálenie, nikdy predtým sa mi to nestalo tak mám prirodzene strach. Kúpala som sa v letnej vode častejšie ale predpokladala som, že sa to odzrkadlí inak, ak to má súvis teda. Asi si pre každý prípad kúpim test a v pondelok každopádne navštívim gynekológa. Aj tak ďakujem za pomoc
naco test? nie si tehotna uz si to vyhod z hlavy, tehotenstvo sa prejavuje inak. chod na tu gyndu, ak by sa ti priznaky zhorsili tak aj skor na pohotovost, vidim to na zapal a to je lepsie podchytit cim skor a nie cakat na zazrak.
@kitty7 niekto sa snazi a zisti ze to nie je tak lahke a niekto sa nesnazi a zisti ze je to asi hračka, ked sa podari a ani nevie ako
Inak ja by som isla na gyndu ale ved ked je to 5 dni po skončeni menštruacie, to moze byt tak 12. den a to uz može byt aj ovulacia podla mna ale to su len take teorie, mne sa občas stava ze mam špinenie, ked prasne folikul, niekedy sa to takto prejavuje
ako, viem, ze po svete behaju zazraky, co vzisli z chraneneho sexu a prezili aj menstruaciu, ale tomu sa hovori nahoda. nemyslim si, ze je to tvoj pripad. pokial nemas na teste riadne kolajnice by som o tehotenstve nehovorila
Ďakujem za názory veľmi mi to pomohlo. Bojím sa preto, lebo nie som na to ani finančne a ani mentálne zrelá. Nemôžem si dovoliť v takomto veku otehotnieť a to mi musíte dať za pravdu všetci. Zajtra si urobím ešte jeden test v pondelok zájdem za gynekológom, či to špinenie nie je zapríčinené zápalom alebo prechladnutím. Ďakujem ešte raz
@lenka12345678 spinenie moze nastat aj pocas ovulacie...cize kludne tych 5 dni po menzese, ale ty opisujes aj ine tazkosti, oblicky, bolest brucha, palenie...toto nie ej sranda, moezs mat gynekol. zapal, ci zapal mocovych ciest alebo obliciek.....co skor vyzera na to...takze sup k lekarovi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
spinenie moze suvisiet s nejakym zapalom a rovnako nemusi znamenat nic viac, nez len zle docistenie maternice, nizku hladinu estrogenov alebo nedostatok vitaminu C. mnohe zeny po skonceni menstruacie tak 1-3 dni spinia bezne. mas este bolesti? kolko to uz trva?
Inak ja by som isla na gyndu ale ved ked je to 5 dni po skončeni menštruacie, to moze byt tak 12. den a to uz može byt aj ovulacia podla mna ale to su len take teorie, mne sa občas stava ze mam špinenie, ked prasne folikul, niekedy sa to takto prejavuje
secret woman tusim cico robi taku druhu ciarku ze to tak vyzera
inac by si tam druhu nemala mat
urob si este jeden
tento test
sperma chutí lepšie :-S