Ahojte zachvílu sa chystáme s triedou na výlet na kúpalisko a hľadám nejakú vodeodolnú špirálu ktorá vydrží aj sácanie do vody a potápanie sa...neviete o nejakej? a bolo by dobré keby pri jej odmalovaní nezišli spolu s ňou aj všetky riasy
To, že sa pýtam na vodeodolnú špirálu, ešte neznamená že chodím zmachlena ako veľkončné vajco. Ale bodaj by si mal pravdu a naozaj by chalani tie vymchlené baby ignorovali. Žiaľ, ver či never zatiaľ som sa presvedčila len o pravom opaku.
no ani nie, jasné že normálne dni na kúpalisko špirálu nenosím, ale toto je výlet a sú to naši chalani, a netúžim moc po tom, aby mi do konca roka potom pripomínali aká som bola "krásna".
@sleepingbeauty povedala by som, že máš blbých spolužiakov ale skôr si myslím že to si si len ty vsugerovala do hlavy.
Základ je si viac veriť a byť so sebou spokojná.. skús to.. sama pre seba.. potom nebudeš mávať takéto stresy.
Asi na tom výlete ide o váš kolektív, nemyslím si, že ho budeš kaziť bez špirály.
A prirodzenosť je naozaj cenná.. to, že najlepšie vyzeráš so špirálou si možno myslíš len ty.. ostatným to je možno úplne jedno, hlavné je ako sa s tebou cítia.
Nie nemajú a v dnešnej dobe myslím že aj špirála toho urobí veľa.
Ale inak, som rada že ste všetci pochopili moj zámer v tomto fóre...kde hľadám vodeodolnú špirálu a kde mi všetci hovoríte o tom aká asi musím byť špatná keď si ju dávam a pritom ju používajú skoro všetky baby.
Bože O.o ... milión tém o make-upe o tieňoch a ďalších XY podobných vecí. Spýtam sa na vodeodolnú špirálu a ako odpoveď dostanem, že nemám sebavedomie. Vodeodolná špirála=nulové sebavedomie?
Jednoducho sa nemôžem spýtať na špirálu ? No, fakt to nepochopím
Ale inak @11 , máš pravdu, ale niektorí ľudia si kupujú knihy, niektorí hrajú hry, a ja akurat uvažujem o špirále, Za to som hneď zlá ? To snáď neznamená, že som automaticky bez sebavedomia, alebo že som nejaká ... iná...Asi preto sa to volá fórum, aby som sa mohla spýýtať na hocičo.
k vplyvu špirály na vzhľad asi toľko... mám svetlé vlasy a aj svetlé mihalnice. a jako ja nechodím furt namaľovaná, a raz mi na môj nenamaľovaný vzhľad kamarát povedal, že vyzerám, že nemám mihalnice. takže... hej, aj jedna špirála spraví dosť.
takto ti poviem... na kúpalisku si v plavkách...a pokial nie si nejaký extrém, pochybujem že bude si bude nejaký chalan všímať či tú sakramentskú špirálu máš alebo nie
a nechce riskovať že vodeodolná sklame a budeš jak panda vyzerať
aj ja idem s triedou okrem ineho na vylet na kupalisko a tiez si idem kupit vodeodolnu spiralu. asi sa objedam nejaku z Avonu ale ked tak nad tym rozmyslam... asi vazne nie je treba.
ale ja si davam spiralu uplne VZDY, nemam ju vlastne iba v noci
@13 nikto nepovedal, ze si skareda pokial viem tak netar, len tu dost ludom pride smiesne ze sa chces nasilu malovat na kupalisko ci kam , ze to ze mas drbnutych spoluziakov... pokial maju nad 14 rokov tak ozaj nic moc D
a v drogerii je ich tirion ja kazdu co mam aj nevodeodolnu nadavam kazdy vecer ze nejde ani za pana dole...
ja mam cierne vlasy a blond obocie tak som tiez jackpot nevyhrala D
btw... waterproof z oriflamu dobre drzi nech nekricis ze ti nikto neporadi
no, ešte stále ma to neprešlo myslieť si, je mi ľúto, lebo maľovať sa kvôli tomu, aby SPOLUŽIACI nemali pritrtkané reči.... a nie nulové, volá sa to pokrivkávajúce
a už to tu bolo 100x povedané @sleepingbeauty KOZY sú to, na čo sa každý pozerá
@26 počkať, ale napísala som ja snáď že sa idem malovať kôli mojím spolužiakom ? proste normálne, ako 54465 báb na tomto svete chcem ísť na kúpalisko so špirálou.
Dobre no, už je tu toho podstatne dosť a už nestíham to všetko sledovať, ale v podstate je to aj tak všetko o tom isto, ale aj tak ďakujem
@9 "jasné že normálne dni na kúpalisko špirálu nenosím, ale toto je výlet a sú to naši chalani, a netúžim moc po tom, aby mi do konca roka potom pripomínali aká som bola "krásna". Tu si to napísala. Odpoveď na @27
@5 jo no ... takže kašlať na oči, keci typu "chalanov nezaujíma vonkajšia krása ani kozy ale oči ", asi som zaspala dobu no čo už, dúfať že chalanov nezaujímaju kozy je dobre trápne no tak čo iné mi ostáva ....
@30 je tam napísane všetci chalani ? .. neviem teda či nevieš aké to je na strednej, alebo či len ja mám takú školu, ale v tejto dobe DOSŤ záleží na tom ako vyzeráš
Och, a tie reči typu "nezaujímaj sa o to čo ti o sebe myslia druhí" .. len to nie O.o
ja by som len poznamenala, že špirála či bez nej, nevidím v tom nikdy žiaden väčší rozdiel (jedine ak sa to s ňou preženie), a beriem ju buď ako psychologický efekt "nechce sa mi maĺovať, dám si ale aspoň špirálu, nech sa necítim neupravene" alebo potom, keď mám tmavé tiene, aby som nemala mihalnice svetlejšie ako viečko...
takže v konečnom dôsledku si nikto ani nevšimneš, či ju máš alebo nie, pokiaľ sa ti nerozmaže a nebudeš vyzerať ako zombie
Tak potom keď mam zvláštny prístup ja, prepáč ale som toho istého názoru na teba. Pretože viem stopercentne povedať že nechodiím zmachlená, nenosím ani make-up ani žiadne iné skrášlovacie prípravky okrem špiráli. Takže neviem ako si z jedného príspevku dokázala toto posúdiť.
Ále, sto ľudí, sto chutí, neriešim to už, nechcem nadarmo vyvolávať konfilkty O.o
@sleepingbeauty teraz sa prosím ťa neuraz a nebuď na mňa zlá za to čo ti poviem
dosť to tak sledujem reakcie báb, keď im niekto niečo povie ohľadom ich výzoru a práve baby, ktoré majú komlexy zo svojho výzoru reagujú podobne ako ty
a ak nenosíš nič okrem špirály nechápem, ako ti môže chýbať keď budeš v bazéne, teda myslím, že to asi vystihla @35 s tým psychologickým efektom
tu zmachlenosť si vyjadrila, ja som nikde nenapísala že som smrteľne zažratá do toho čo si kto o mne myslí.
Ale veď ja som napísala že máš pravdu, o tom všetko ohľadne sebavedomia a podobne, čož nemusí hneď znamenať že patrím do tej skupinky aj ja. A úder vracam iba vtedy ak mi dá na to niekto dôvod
ty píšeš v @9 "no ani nie, jasné že normálne dni na kúpalisko špirálu nenosím, ale toto je výlet a sú to naši chalani, a netúžim moc po tom, aby mi do konca roka potom pripomínali aká som bola "krásna"." a potom v @27 "počkať, ale napísala som ja snáď že sa idem malovať kôli mojím spolužiakom ?"
A áno, predstav si, že viem aké je to na strednej. Ja a polovica báb na našej škole nechodí do školy namaľované a poviem ti, že chalani to majú maximálne u riti.
@ 40 hmmmmmm tak to ti potom závidím teda, pretože tí naši, aj keď vravia že nemajú radi vymachlené baby, dokazujú presný opak. Ale to už s toutou témou nemá nič spoločné.
@44 už som ti tam kdesi hore napísala, že vitaj Birdzovskom svete tu sa všetko takto zvrháva, to si zvykneš a budeš to dokonca aj ty sama robiť akože PSYCHOPORADŇA
ale ako myslela som to úplne vážne, skús to bez toho, uvidíš, čo sa stane, či si to vôbec niekto všimne
no a čo že chce byť pekná aj na kúpalisku ? .. tak to je napríklad dosť nezvyk, ak sa človek maľuje každý deň (stačí mejkap a špirála) a potom nemá nič zrazu .. a celkovo, každá baba chce vyzerať čo najlepšie za každých okolností, a koľko z nich sa vie namaľovať tak rafinovane že sa potom môže tváriť ako "možno sa taká narodila .. "
musíte všetci riešiť a nezmyselne analyzovať všetko ??
nemôžte raz normálne poradiť človeku, keď chce ?
@sleepingbeauty ja som mala špirálu Sephora, ale neviem, či ju dostať aj na slovensku .. tá nebola špeciálne vodeodolná, ale mohla som robiť čo som chcela a neroztiekla sa ... aj » goo.gl/DgmwK... toto je skvelé .. ale robí aj riadny objem, takže opatrne, aby to vyzeralo prírodne
píše sa to na nich ... ja som nenáročná osoba, mne vyhovujú aj špirály miss sporty, ktoré sú cenovo dostupné, takže ja by som šla do DM a hodila do košíka prvú s nápisom waterproof
a nerieš tu baby, polovička z nich píše o sebavedomí ale samé sú múdre len na internete
@sandy114 tak počkať, ja to viem, že som sebavedomá ako 9ročné dieťa , ale Majuškinvonkajšok je to jediné, čo mám na nej rada a jednoducho musím bojovať proti zbytočnejkozmetike
ja mam tu L´oreal zlatu (ale nechce sa mi vstat pozriet nazov a sice sa malujem malo, ale boli sme na podnikovej akcii a kolegovia ma hodili oblecenu do bazena .. a spirala vydrzala (asi jedina topanky boli zrele do kosa
@mkamka ako ja som to nemyslela priamo na teba, ale celkovo na to, že na birdzi je každý múdry a nikto neporadí, keď sa niekto pýta na vzťahy, ho odbijú, že nech nejde do vzťahu, keď na šminky tak nech sa nemaľuje, keď na ochranu, tak nech nesexuje
@sandy114 ale tak ja som ju kvalitne presviedčala (a už som ju mala dobre spracovanú, len ste mi to s normálnymi odpoveďami pokazili)
ale zase keď si vezmeš, človek, ktorý sa potrebuje pýtať na také veci vo fóre (teda okrem šminiek), by ich naozaj nemal robiť (dúfam, že rozumieš prečo)
@mkamka ja chápem, len veľa ľudí si nemá s kým pohovoriť a chce nezaujatý názor, pár krát som mala tiež takú chuť, no vedela som, že by ma tu ľudia sfúkli
@sandy114 inak vieš, čo je na toto dobré? nepýtaj sa to vo fóre, ale nájdi si tu konkrétneho človeka, na ktorého hodíš svoj problém... mne to raz tak urobila Pukynka, keď som zareagovala na jeden jej stav a musela som ju potom vypočuť a pokúsiť sa jej niečo poradiť a mne sa dobre písavalo s anonn1234
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale inak, túto mám a je vraj vodeodolná
@ruderenee
Nie každá z nás je od prírody krásna, tak pardon
@night
To, že sa pýtam na vodeodolnú špirálu, ešte neznamená že chodím zmachlena ako veľkončné vajco. Ale bodaj by si mal pravdu a naozaj by chalani tie vymchlené baby ignorovali. Žiaľ, ver či never zatiaľ som sa presvedčila len o pravom opaku.
no ani nie, jasné že normálne dni na kúpalisko špirálu nenosím, ale toto je výlet a sú to naši chalani, a netúžim moc po tom, aby mi do konca roka potom pripomínali aká som bola "krásna".
Základ je si viac veriť a byť so sebou spokojná.. skús to.. sama pre seba.. potom nebudeš mávať takéto stresy.
Asi na tom výlete ide o váš kolektív, nemyslím si, že ho budeš kaziť bez špirály.
A prirodzenosť je naozaj cenná.. to, že najlepšie vyzeráš so špirálou si možno myslíš len ty.. ostatným to je možno úplne jedno, hlavné je ako sa s tebou cítia.
určite všetky tvoje spolužiačky vyzerajú ako klaudiqaaaa a ty vyzeráš ako socka... a to máte takých drb chalanov?
a ešte jedna vec, čo ti tá špirála akože má pomôcť ku kráse?
inak @5 má pravdu a nielen chalani
Nie nemajú a v dnešnej dobe myslím že aj špirála toho urobí veľa.
Ale inak, som rada že ste všetci pochopili moj zámer v tomto fóre...kde hľadám vodeodolnú špirálu a kde mi všetci hovoríte o tom aká asi musím byť špatná keď si ju dávam a pritom ju používajú skoro všetky baby.
@mkamka
Bože O.o ... milión tém o make-upe o tieňoch a ďalších XY podobných vecí. Spýtam sa na vodeodolnú špirálu a ako odpoveď dostanem, že nemám sebavedomie. Vodeodolná špirála=nulové sebavedomie?
Jednoducho sa nemôžem spýtať na špirálu ? No, fakt to nepochopím
Ale inak @11 , máš pravdu, ale niektorí ľudia si kupujú knihy, niektorí hrajú hry, a ja akurat uvažujem o špirále, Za to som hneď zlá ? To snáď neznamená, že som automaticky bez sebavedomia, alebo že som nejaká ... iná...Asi preto sa to volá fórum, aby som sa mohla spýýtať na hocičo.
a nechce riskovať že vodeodolná sklame a budeš jak panda vyzerať
ale ja si davam spiralu uplne VZDY, nemam ju vlastne iba v noci
chod radsej behat ako som aj ja zacala! nech vyzerame v tych plavkach pekne
@15 .. O.o ... no tak, neviem neviem ale podľa mňa špirála toho urobí dosť.
@19 no tiež si myslím
a v drogerii je ich tirion ja kazdu co mam aj nevodeodolnu nadavam kazdy vecer ze nejde ani za pana dole...
ja mam cierne vlasy a blond obocie tak som tiez jackpot nevyhrala D
btw... waterproof z oriflamu dobre drzi nech nekricis ze ti nikto neporadi
a už to tu bolo 100x povedané @sleepingbeauty KOZY sú to, na čo sa každý pozerá
Dobre no, už je tu toho podstatne dosť a už nestíham to všetko sledovať, ale v podstate je to aj tak všetko o tom isto, ale aj tak ďakujem
aj tak ťa budem presviedčať donekonečna
o 3 hodiny môžeš urobiť anketu, že koľko báb chodí na kúpalisko so špirálou
@9 "jasné že normálne dni na kúpalisko špirálu nenosím, ale toto je výlet a sú to naši chalani, a netúžim moc po tom, aby mi do konca roka potom pripomínali aká som bola "krásna". Tu si to napísala. Odpoveď na @27
Och, a tie reči typu "nezaujímaj sa o to čo ti o sebe myslia druhí" .. len to nie O.o
Len máš dosť divný prístup k tomu.
A je mi smiešno z báb, ktoré musia byť stále zmachlené a robia okolo toho haloo, inak sa necítia zapadnuté a podobne.
By som chcela vidieť ako si ten výlet užiješ, ked budeš každých 5 minút kontrolovať či sa ti tá špirála náhodou neroztiekla
takže v konečnom dôsledku si nikto ani nevšimneš, či ju máš alebo nie, pokiaľ sa ti nerozmaže a nebudeš vyzerať ako zombie
Tak potom keď mam zvláštny prístup ja, prepáč ale som toho istého názoru na teba. Pretože viem stopercentne povedať že nechodiím zmachlená, nenosím ani make-up ani žiadne iné skrášlovacie prípravky okrem špiráli. Takže neviem ako si z jedného príspevku dokázala toto posúdiť.
Ále, sto ľudí, sto chutí, neriešim to už, nechcem nadarmo vyvolávať konfilkty O.o
Vyjadrila som si svoj názor... očividne si z neho nič neberieš iba "vraciaš úder" tak končím aj ja.
Veľa zábavy prajem (každých 5 minút so zrkadlom v ruke)
dosť to tak sledujem reakcie báb, keď im niekto niečo povie ohľadom ich výzoru a práve baby, ktoré majú komlexy zo svojho výzoru reagujú podobne ako ty
a ak nenosíš nič okrem špirály nechápem, ako ti môže chýbať keď budeš v bazéne, teda myslím, že to asi vystihla @35 s tým psychologickým efektom
tu zmachlenosť si vyjadrila, ja som nikde nenapísala že som smrteľne zažratá do toho čo si kto o mne myslí.
Ale veď ja som napísala že máš pravdu, o tom všetko ohľadne sebavedomia a podobne, čož nemusí hneď znamenať že patrím do tej skupinky aj ja. A úder vracam iba vtedy ak mi dá na to niekto dôvod
nehovorím o všetkých chalanoch.
ty píšeš v @9 "no ani nie, jasné že normálne dni na kúpalisko špirálu nenosím, ale toto je výlet a sú to naši chalani, a netúžim moc po tom, aby mi do konca roka potom pripomínali aká som bola "krásna"." a potom v @27 "počkať, ale napísala som ja snáď že sa idem malovať kôli mojím spolužiakom ?"
A áno, predstav si, že viem aké je to na strednej. Ja a polovica báb na našej škole nechodí do školy namaľované a poviem ti, že chalani to majú maximálne u riti.
Ale v pohode, ja sa neurazím
ja som vôbec nechcela aby to vyznelo tak že mám komplexy a celý život iba čumím do zrkadla a pri najližšej príležitosti pôjdem na 10 plastík
Ja som fakt chcela iba či NÁHODOU neviete o nejakej špirále, ale no akosi sa to zvrtlo
inak ja si dávam aj obyčajnú riasenku do vody občas
na tretí raz .. ups
ale ako myslela som to úplne vážne, skús to bez toho, uvidíš, čo sa stane, či si to vôbec niekto všimne
No dobre teda, dám na teba
ny celý týždeň chodíme na plavecký a vobec nikto tam nechodí namalovaný. proste. načo?
a vlastne jedna trapka hej a všetci si z nej robia piču takže. ja neviem no.
no a čo že chce byť pekná aj na kúpalisku ? .. tak to je napríklad dosť nezvyk, ak sa človek maľuje každý deň (stačí mejkap a špirála) a potom nemá nič zrazu .. a celkovo, každá baba chce vyzerať čo najlepšie za každých okolností, a koľko z nich sa vie namaľovať tak rafinovane že sa potom môže tváriť ako "možno sa taká narodila .. "
musíte všetci riešiť a nezmyselne analyzovať všetko ??
nemôžte raz normálne poradiť človeku, keď chce ?
@sleepingbeauty ja som mala špirálu Sephora, ale neviem, či ju dostať aj na slovensku .. tá nebola špeciálne vodeodolná, ale mohla som robiť čo som chcela a neroztiekla sa ... aj » goo.gl/DgmwK... toto je skvelé .. ale robí aj riadny objem, takže opatrne, aby to vyzeralo prírodne
a nerieš tu baby, polovička z nich píše o sebavedomí ale samé sú múdre len na internete
@sandy114
jee konečne niekto normálny už sa nejdem ani vyjadrovať tu k tomu
a ďakujem
ale zase keď si vezmeš, človek, ktorý sa potrebuje pýtať na také veci vo fóre (teda okrem šminiek), by ich naozaj nemal robiť (dúfam, že rozumieš prečo)
uf dobre no, kupila som nejakú obyčajnú vodeodolnú a v pohode všetko ^_^