po druhé, leňochod skrížený s netopierom, to prvé je jasné už z koreňa slova, to druhé vyplýva z môjho bežného denného režimu (a asi trocha aj z často nosenej farby)
@rosesareredvioletsareblue tak na odpoved preco sa mi zda jasny Vlk je spolocenske zviera ktore je vo svorke a robi vsetko len vo svorke, ale zas na druhu stranu Rys je samotar ktory robi vsetko sam ma rychlost, silu, vydrz a Lenochod to je jasne, lenivost a je neskutocne pomaly a niekolko hodin nehybny ako keby nic
degu, ale také aké je to moje, lebo je malé, neposedné, dokáže sa hrozne uraziť a ignorovať ma, a celý deň premýšla ako mi zrobí niečo zlé a niekedy ma vytáča už len preto, že sa chová ako ja
@rosesareredvioletsareblue na zaklade toho ze mi nieco z toho ostalo napriklad viem paradne mnaukat a vydavat rozne zvuky na sposob macky... a na zem dopadne vzdy rovnymi nohami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
fuuu tak porozmýšľaj a až potom píš ( )
@2 @4 @6 @7 @8 @9
po druhé, leňochod skrížený s netopierom, to prvé je jasné už z koreňa slova, to druhé vyplýva z môjho bežného denného režimu (a asi trocha aj z často nosenej farby)
@assasins prečo mravec?