ked je mi moc zima tak s... ale to ked som chory v zime... inak moc ne... v lete urco bez... a dakedy ked zaspim s tak pohoda ale vacsinou aj tak dam dolu zavadzaju mi gumicka tlaci v spanku
spím bez, lebo s ponožkami mám taký pocit, dusenia,zaparovania nôh..neviem prečo...
aj keď občas sa stane že aj s ponožkami,ale to závisí od situácie.ale väčšinou bez
@33 sloboda vraj :
ja bez ponoziek, co som pako? Ale nie, ja neodsudzujem tych, co spia s ponozkami, ale ja to neznasam...robim to len velice prepelice zriedka. a inak to hlasovanie je riadna manipulacia
a @majajaj , nebola si nahodou aj v tej ankete o festivaloch cislo 33?
pubertslatinocelny naaa JASTNE ze som bola, sak musim sa troska zaangazuvavat, neh neprethnem uplne vazby s tymito ludmi. nepoznam ani jedneho. m.
jak davas tie zavinace respektive perspektive preco?preco??preco???h
@3 5 zaangazovat ano, ale nie vzdy prispievat pod tym istym cislom. to zavana povercivostou. zavinace davam, aby bolo vidno, na kt. prispevok reagujem a zaroven to spravi odkaz nan...ved tu pise o tom:
TIP: Ak chceš reagovať na človeka uveď pred jeho nick zavináč a jeho nick sa zmení na linku na jeho webku napr. @tomas , ak chceš reagovať na konkrétny komentár uveď zavináč a číslo komentu napr. @3 a zmení sa automaticky na linku na príslušný koment. Dobré, že?
- ja sa len mozem pridat k redakcii, ze ano, dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
aj keď občas sa stane že aj s ponožkami,ale to závisí od situácie.ale väčšinou bez
presne, ja ak isto
ja bez ponoziek, co som pako? Ale nie, ja neodsudzujem tych, co spia s ponozkami, ale ja to neznasam...robim to len velice prepelice zriedka. a inak to hlasovanie je riadna manipulacia
a @majajaj , nebola si nahodou aj v tej ankete o festivaloch cislo 33?
jak davas tie zavinace respektive perspektive preco?preco??preco???h
TIP: Ak chceš reagovať na človeka uveď pred jeho nick zavináč a jeho nick sa zmení na linku na jeho webku napr. @tomas , ak chceš reagovať na konkrétny komentár uveď zavináč a číslo komentu napr. @3 a zmení sa automaticky na linku na príslušný koment. Dobré, že?
- ja sa len mozem pridat k redakcii, ze ano, dobre