obvykle ani ja nemozem spavat ke je spln, ale dnes som bola tak unavena, ze som skoro zaspala po ceste do postele. aj ked je pravda, ze som sa moc dobre nevyspala ...
práve že mne sa spí oveľa lepšie keď je spln neviem čím to je každý sa sťažuje že vtedy nevie zaspať ja si ešte aj odtiahnem aby na mňa trošku svietil dá sa povedať že v noci keď je spln sa najlepšie vyspím
Dnes bol spln? To je divne lebo ja som spal celkom dobre aj ked je pravda ze som asi hodinu nemohol zaspat...Lebo ja obycajne ked je spln tiez mam problemy zaspat minule som hadam 4 hodiny "zaspaval"
ja tiež nemôžem spať. a keď náhodou zaspím,snívajú sa mi úplne hovadiny napríklad dnes sa mi snívalo o @nietimekki - m,že bol spiderman a zachraňoval ma
no ja som išla skoro spať lebo mám svoje dvovody na to ... a potom som sa zobudila o 12 no a nie a nie zaspať .. normalne som sa asi 4 napila jedla som pozerala som telku chodila po byte a nevedela som spať som sa prevalovala na posteli ako taky trulko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
pekné... mobilom, že?
3330 podľa mňa, lebo 3310 mám aj ja a mám tie fotky viac rozpixelované
ale vďaka za pripomenutie, idem sa podstrihnúť
P.S.: Nie je spln až dnes?
a myslím to tak, že som mal dobrý spánok, nie že som každú polhodinu plakal a vrešťal
@6 čosi to nefotil on tú fotku
aby človek bol schopný ísť do práce a nespravil tam následkom únavy nejak kravinu - čo sa ale dá aj bez toho