miroo. To sa mi stalo tiez a viackrat. aj teraz mam chalana ktoreho som chcela asi 7 rokov ale vzdy do toho cosi prislo. A este som hrozne tuzila vidiet nazivo M.Mansona a splnila som si to! Mam overene ze ked clovek nieco moc chce, tak to raz pride. Aj ked na to mozno velmi dlho caka!
chcela som ist za cukrarku nesplnilo sa mi to lebo mamin sen bol ze pojdem na zdravotnu takze jej sa sen splnil.Moc som lubila jednoho chalana strasne som s nim chcela chodit po pol roku chodenia som zistila ze to bol asi fakt blby sen ale ten sa mi aspon splnil.
tuzila som po zlatom chlapcovi ktory by ma mal rad a bral ma taku aka som bez toho aby ma chcel zmenit a po tom aby som uz konecne po tych utrapenych rockoch bola stastna ... splnilo sa mi to mam klasneho anjeliQa a som stastnaaa
mne sa splnilo tiez viacero snov, dostala som sa na dobru skolu, dobre mi dopadli aj vysetrenie, tiez som dostala hmotne veci, ktore som chcela. Ale ten najvacsi zatial nie. Ale snivat neprestanem urcite nikdy, ved cim by sme boli bez snov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale asi za najväčší, najkrajší, najúžasnejší a neviem čo všetko ešte, splnení sen považujem koncert Metallici 5.7.07 vo Viedni. na to nikdy nezabudnem