toto by ma tiež zaujímalo, lebo pod hrudou mám docela, nazvime to "kocky" a potom ked už to ide nižšie, tak to mám viac také nafúknuté :/. ale to není asi ani o cvikoch, ale o strave. aj activia je tuším na to nafúknuté brucho, či ?
existujú cviky na posilňovanie spodného brušného svalstva, aj keď je pravda, že horné a bočné brušné svaly som vyformovala oveľa rýchlejšie ako spodné.
ale ako je hore napísané nafúknuté brucho tiež robí svoje...
papat a pit. clovek by povedal, ze celkom zakladna vec v zivote som nemala ploche brusko a kto by bol povedal, ze prave pravidelne a zdrave jedenie mi ho "daruju"
Na nete je hlavne, že ak chceš mať brucho celé pribl. v jednej rovine najlepšie je na to bežné "kardio", ako napísal @5 , čiže korčuľovanie, bicykel a dosť aj pilates alebo jóga
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale ako je hore napísané nafúknuté brucho tiež robí svoje...
...presne tak, je to o strave, pokial mas na bruchu tuk tak mozes cvicit kolko chces, kocky nebudú takže treba hodit normalnu dietu
a cviky si určite zvladneš najst na nete