Farba cierna, cervena... Ale ide hlavne o vzor a taktiez rozne doplnky ako podvazky nie su na zahodenie A co sa tyka vzoru tak boxerkovity je uplne najlepsi
na farbe ani tak nezáleží ako na tom aby bolo pohodlné a vyniklo v ňom ženské telo. Môžem odporučiť i jednu super stránku, kde je skvelá ponuka sexi spodného prádielka www.sexizena.eu
Určite navštívte stránku » www.sexizena.eu - okrem toho, že tam je veľa druhov podprseniek z najrôznejšími farbami, hlavné je, že si vyberiete tu najpohodlnejšiu a dôležitý je samozrejme aj typ, nielen farba. Ale čierna s čipkou je podľa mňa najlepšia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a) žiadna
b) keď ho dávam z partnerky dolu, tak mi je to jedno
ale no, mam rad aj: bielu, ciernu, CERVENU, oranzovu... a, ved to je jedno ale cervena je asi naj
cierna,cervena,ruzova... hlavne ide o czor.
Inak pred chvilou som o otm hlasoval na adam.sk.
ale mne záleží ako sedí ja mám problém nájsť svoju veľkosť tak som spokojnáá s každou
kks to kto sem dal ze zelena,fialova atd, fuuj nemate vkus to ked tak deticky nosia take farby nechutne
Košieľky, korzety, podprsenky, nohavičky, tanga, podväzky, šaty a iné