Mna zaujima z akej zastavky na aku sa da ist takym sposobom ze pritom 25 krat prestupim no nikdy nepojdem dva krat tou istou linkou.Pomohol by si mi diky
@fraintt
V prvej etape 11. - 26. júna 2014 bude uzavretý úsek medzi štátnou hranicou a okružnou križovatkou pred Wolfsthalom, pričom obchádzková trasa povedie cez obec Berg. Počas tejto etapy nepríde k zmene obsluhy zastávok linky 901, je však potrebné počítať s prípadnými meškaniami spôsobenými obchádzkovou trasou.
V ďalších etapách (okružná križovatka až Hainburg) bude počas opravy cesty umožnená premávka autobusov verejnej dopravy striedavo v jednom jazdnom pruhu so svetelnou signalizáciou, individuálna doprava bude v opravovaných úsekoch vylúčená. Počas výluky v samotnom Hainburgu sa zmena dotkne zastávky Hainburg/Donau, Hauptplatz, ktorá bude umiestnená v náhradnej polohe pri čínskej reštaurácii.
@piter09
No v nočných hodinách priamo z Avionu nechodí,skús ísť z neďalekej zastávky Galvaniho(presun asi 5 minút) po siedmych zastávkach vystúp-Trnavská a odťiaľ choď 5 zastávok na Račianske mýto.
@fraintt
Prepac skopiroval som odkaz na mapu trasy,no nejako sa to pokazilo.
Premava pravdepodobne dolom po diaľnici okolo Jaroviec cez
Kittsee a ten Berg pozri si to cez mapu ten odkaz nejde
@peterbanas7 sorry kámo, ale nejak sa nevyznáš hneď za hranicami je odbočka dolava (cesta L-2239)(na ktorej je normálne zákaz vjazdu, ale teraz ho zrusia) a tadial pojde cesta do bergu, a potom zase normálne po trase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A čo by si potreboval?
Linkou 4,28 zastávok
61-tkou ,13zastávok
som nvmprečo čítal že do auparku
okej, aj ja rád poradím. Založíme si spolu MHD poradňu. Len sa bojím, že už na to existuje imhd a itransitBA
dakujem
V prvej etape 11. - 26. júna 2014 bude uzavretý úsek medzi štátnou hranicou a okružnou križovatkou pred Wolfsthalom, pričom obchádzková trasa povedie cez obec Berg. Počas tejto etapy nepríde k zmene obsluhy zastávok linky 901, je však potrebné počítať s prípadnými meškaniami spôsobenými obchádzkovou trasou.
V ďalších etapách (okružná križovatka až Hainburg) bude počas opravy cesty umožnená premávka autobusov verejnej dopravy striedavo v jednom jazdnom pruhu so svetelnou signalizáciou, individuálna doprava bude v opravovaných úsekoch vylúčená. Počas výluky v samotnom Hainburgu sa zmena dotkne zastávky Hainburg/Donau, Hauptplatz, ktorá bude umiestnená v náhradnej polohe pri čínskej reštaurácii.
No v nočných hodinách priamo z Avionu nechodí,skús ísť z neďalekej zastávky Galvaniho(presun asi 5 minút) po siedmych zastávkach vystúp-Trnavská a odťiaľ choď 5 zastávok na Račianske mýto.
Ale viem:
» www.google.com/maps/dir/48.130... @48.0907787 ,17.0395494,13z/data=!4m14!4m13!1m5!3m4!1m2!1d17.085209!2d48.110089!3s0x476c8987a99332e5:0x1f3d345108753734!1m5!1m1!1s0x476c8ae1d3c7d627:0x7bb6a4808d85aa5b!2m2!1d17.0038259!2d48.1376889!3e0
No a co ja mám kvoli Birdzu byť celú noc hore?
Prepac skopiroval som odkaz na mapu trasy,no nejako sa to pokazilo.
Premava pravdepodobne dolom po diaľnici okolo Jaroviec cez
Kittsee a ten Berg pozri si to cez mapu ten odkaz nejde
Ďakujem za info
Možno máš starú verziu skús to aktualizovať