dovolil som si spravit tuto diskusiu aby sme posunuli slovensko vo svetovom rebricku clikacov. podte na stranku www.clickclickclick.com a clickajte za slovensko. nenechame cechov aby boly prvy. pripadne dotazy vam odpisem pri dalsom pripojeni
Pre velkych fanusikov tejto hry mam taky dobry napad,ak si stiahnete nejaky mouse recorded,napr v Net tools 4 je jeden zahrnuty tak si mozete nahrat ako tam klikate a zapisujete tie kliky potom si ten pohyb ulozite (to je nejaka zlozka txt) tam si tie pohyby nakopirujete niekolkonasobne aby to trvalo hodiny,potom tu upravenu zlozku txt pustite a date prehravat ten pohyb... potom vam to tam bude same klikat a aj zapisovat, ja som to nechal pustene par hodin len tak a uz tam mam 100 000 klikov sice to uz nie je ono ale aspon ze nas to trocha posunie a ked za PC nic nerobim aspon sa to tam moze klikat...
Napisal som si v Delphi program co klika za mna, ale ma to iste obmedzenia. Experimentalne som zistil ze mi neberie kliky s casovou prestavkou medzi sebou mensou ako 100 ms a pokial je tato prestavka navyse stale rovnaka (nemozne pri rucnom klikani) tak mi prestane brat kliky po 32. Ale to som poriesil, dal som nahodne sa meniaci interval medzi klikmi 100 - 300 ms a bezi to dobre. Nemoze to ist sice oslnivo rychlo, ale aspon ma neboli ruka a je to (aj preto) o cosi rychlejsie.
Kedze ta stranka po case padne tak je dobre si nahrat v mouserecordery aj pohyb na refresh a upravit si rychlost klikani,potom to uz same velmi rychlo klika aj sa to uklada a ked stranka popripade padne tak sa to aj same obnovi,mozte ist prec a pocet klikov nam pojde velmi rychlo hore bez ziadnej namahy
Som sa na to pozrel po dlhsom case... no comment - 180 milionov klikov... To chce bud dobry script alebo jednoducho sirsiu propagaciu a dost fanatikov. Ked dokopete len 1000 ludi aby dali 1000 klikov denne, uz mate milion za den, a Poliakov ci Japoncikov je viac nez dost na to aby to s mensou propagaciou a istou este stale zdravou davkou fanatizmu dostali na OVELA viac ako len 1000 ludi a tisic klikov na kazdeho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja zas mozem klikat iba za CR... asi im pomozem
a teraz tam spravili par novyh ochran tak mozem klikat len frekvenciou okolo 15 000 klikov za hodinu, nemame sancu