dnes nevypadli ti ktori mali vypadnut. a to bol puskeiler a pavlina, pripadne ta madarka balogova. nie marek a majernikova.. ved to si aj porota pretierala oci ze ONA!!! vypadla... a mareka sice tipovali, ale vypadnut mal puskeiler uz len za to, ze nedokaze hovorit ani po splovensky ani po cesky.. neni to smiesne ze vo finale je niekto klto neovladat statny jazyk??
nech si vypadne kto, chce, do finalovej zostavy rozhodne patri Smajda, Chodur a z dievcat je to podla mna Stara a Senkova. ostatnych mam V P.... ano tam
Ja by som bol asi spokojný keby vypadli už všetci do p... neznášam tú súťaž od kola kedy sa skončilo vyberanie kto postúpi ďalej tými ktorý by to mali robiť dokonca.
Leo je bol jednym z mojich favoritov, dokonca som ho videla aj nazivo v Auparku zlatýý , ako nie moc môj typ, ale posobil tak skromne a nevinne, aj napriek tomu, ze vyzeral dost dobree...no ale aby to bolo spravodlive, fakt mali vypadnut 4 chalani a ani jedna baba a chalani : Ben, Leo, Thomas a Marek...a Leo aj tak nemal vypadnut, Ben vobec nevie spievat, on len akoby rapuje boze ja som aky manik do toho a potom, ze preco je to moje IQ na bode mrazu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale pussykiller podla mňa do finále nepatrí.
Ja som čakal Lea. Neprišiel. Ale namiesto Mareka by som nedal nikomu.