Aktivity sú proste naj mám na nich prekrásne spomienky. Len dosť kazí celkový dojem keď ta sú deti čo napr. nevedia čo je asfalt najlepšie je s takými 15+ a to je na tom to krásne že hoci by som hrala aj so staršími napr nejakými 30 ročnými tak to nebude nuda lebo každý sa svojim spôsobom nejak strápni alebo zosmiešni a to robí z tej hry niečo dokonalé
my hravame vselico.. activity, alias, bang, uno a uz si moc ani nepamatam jak sa to vsetko vola. a niekedy dame aj klasickeho faraona alebo minule ja pexeso
activity/+gold, alias, (poker je spoločenská hra?), +všetky kartové hry, človeče...
čo sa týka zážitkov, ono to je skôr o konkrétnych ľuďoch a stratilo by pointu keby niečo napíšem, hlavne pri alias/activity je strašne vtipné keď to niekomu jednoducho nevie dopnúť v tom momente a potom vznikajú veľmi vtipné kombinácie
Lepšiu hru ako Rune Age, Pandemic a Dobble som ešte nehral. Ale rovnako tak ako pri videohrách ani pri spoločenských sa nedá povedať "táto je najlepšia" lebo stále vychádzajú nové a k inému človeku patrí iná hra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Na priateľku som začal byť nepríjemný po chvíľe hrania, lebo vyhrávala nado mnou a mňa to štvalo
Milujem to, hráme to so spolubývajúcimi každý večer, najlepšia hra ever. Máme aj rozšíreia, proste aaaah.. a akurát ideme hrať bang je proste top
čo sa týka zážitkov, ono to je skôr o konkrétnych ľuďoch a stratilo by pointu keby niečo napíšem, hlavne pri alias/activity je strašne vtipné keď to niekomu jednoducho nevie dopnúť v tom momente a potom vznikajú veľmi vtipné kombinácie
a náhodou aj hry z partičky, keď je okolo správna partia ľudí na to