Aký na nich máte názor? Poznáte(a hráte) len tie úplne klasické typu Človeče, Dostihy alebo poznáte aj moderné spoločenské ako Osadníci z Katanu, Agricola
alebo aj tie viac Hardcore hry ako hry od FFG napr, alebo Wargames?
dostihy hrávam s bratom a pravidelne to nikdy nedohráme lebo sa po pár kolách pohádame, ináč podľa nálady, dakedy aj človeče, karty, najnovšie sme dostali na Vianoce Activity tak aj to....
Carcassone, bang! , Rune Age, Citadela, Dominion, Cashflow - to sú hry čo najviac hrávam a aj ma najviac bavia. Ale keby som mal pokračovať aj v hrách, ktoré som hral, chcem hrať alebo viem hrať tak by toho bolo viac Ak by si chcel poradiť s nejakou tak napíš TS.
jasne, hravam aj klasiku do kariet po clovece ... ale aj novoty, od activity cez carcasonne, po keltis, 7 divov sveta .. ale moj milacik je Betrayal at house on the hill proste mnamky
@finrod@mix hrali ste niekto civilizaciu od sida meiersa? ja som si to nedavno kupil a dost ma to chytilo, uz by som chcel aj rozsirenie, len cakam na preklad
a tiez teraz rozmyslam, ci si nekupim agricolu, alebo arkham horror
@piter09 ja ju mam a ak agricola/arkham...zalezi od toho co chces...ak chces pocitanie, mensiu mieru interakcie ale hlavne umom porazit superov, chod do agricoly...ak chces hrat tak, ze vsetci hraci proti hre, a nevadi ti vyssia miera nahody, zato chces poriadne naslapanu horrorovu atmosferu, chod do Arkhamu
@piter09 ono ja mam rad obe, zahram si podla nalady najlepsie by bolo keby si mal v okoli niekoho ze by si si mohol vyskusat Obe maju nieco do seba, dalej napr. Agricolu zahras bez problemov do dvoch hodin, Arkham od 3-4 vyssie...dalej zalezi aj od toho v kolkych hracoch to ma byt (Kludne napis aj TSku, mam obe hry a obe mam celkom slusne nahrane cize.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dostihy sú hrozne na dlho
activity neznášam
a tie ostatné nepoznám
šnaps ftw!!
ale najlepšia je Auto Europa - také čosi, ako rodinná tradícia (teda medzi mnou a bratrancami slight_smile:
a nvm, kedysi som také hry ľúbila, ale teraz je to na mňa moc sociálne
a tiez teraz rozmyslam, ci si nekupim agricolu, alebo arkham horror
a to ze hraju vsetci proti hre a tu hororovu atmosferu si velmi neviem predstavit..
snad sa casom dostanem k obom