Keď ste mali/ máte partnerku alebo partnera ako sa vám lepšie spí? Teraz nemyslím sex ale keď ste spali vedľa nej či sa vám spalo dobre alebo lepšie sa vyspíte keď spíte sami?
oboje má svoje plusy a mínusy, ale myslím, že na kvalitu môjho spánku majú väčší vplyv iné veci, než (ne)prítmnosť partnera v posteli.
každopádne, mám rada, keď pri mne niekto leží, rada sa pred spaním pritúlim, ukľudňuje ma to.
Pred zaspaním je dobré napríklad objatie, ale zaspať tak nedokážem, čiže sám alebo kľudne aj môže byť niekto vedľa mňa, ale chcem mať dosť miesta a nebyť na ňu nalepený
Netuším, keď ja celkovo spávam viac sám ako s nejakou.. No zatiaľ čo viem zo slobodného života, tak tam asi možno tkvie výhoda, že mi nikto nechrápe, prípadne nefuní za ušami. Inak potom už asi len nevýhody, líha si do postele sám, musí sa pokúsiť zaspať sám a aj sa prebúdza sám..
Ja som mala vkuse rada ticho a tmu a teraz bez jeho funenia ani nezaspím máme také malé drobnosti, ktoré robíme a je to strašne mile a som vdaka nim šťastnejšia. Aj ked môj muž neznáša to, že vkuse čechrám vankúš a naprávam obliečku
No moj frajer ma 115 kg cize ked cezo mna hodi ruku, zlomi mi chrbat..a to nehovorim ani ked cezo mna hodi nebodaj nohu ..takze spanie sama je pre mna raz za cas jak Vianoce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale psychicky som šťastnejší a tisíc krát lepšie sa mi zaspáva a spí vedľa partnerky
každopádne, mám rada, keď pri mne niekto leží, rada sa pred spaním pritúlim, ukľudňuje ma to.