Spoločníčka alebo prostitútka? V podstate je to jedno a to isté.. Rozdiel je len v tom,že jedna ide sexovať hneď bez okolkov a druha ide najprv na večeru,alebo na dovolenku... aspoň si myslím. No môže sa stať všeličo a ani sa nenazdáš nemáš doklady a pracuješ za minimum jedla pre nejakého pasáka. Treba si aj uvedomiť,že je mnoho chorôb ku ktorím sa týmto spôsobom dá ľahko dostať. Povieš si ,že budeš používať kondom a ,že sa nebudeš bozkávať,ale aj tak sa vystavuješ vysokému riziku. Rôzne infekcie zanesené rukami do vagíny, kožné ochorenia -napr.bradavice, herpes, žltačka..nikdy nevieš kto to v skutočnosti je ... a potom je tu vlastné ja- pred ním neutečieš.
Ja by som to nerobila aj keď predstava rýchlo a pomerne ľahko zarobených peňazí je pre mnohých lákavá-ale mám svoju hrdosť aj svoj rozum... a dúfam, že raz keď budem mať deti budú v tomto po mne
@Corvuscorax ozajstne spolocnicky nie su ziadne štetky ... predstav si ze je nejaky starsi pan a nevie si najst ziadny doprovod na nejakyy vecierok. Tak si najde spolocnicku ktora mu bude robit spolocnost pocas vecera.
spoločníčka ešte neznamená, že kurva..aj ked, ako tu bolo napisane, casto krat sa ten nazov zneuziva a skryva sa pod nim kurva z bordelu..
ale
su agentury, ktore maju normalne seriozne spolocnicky. su to inlteigentne baby a podnikatelia a tak si ich objednavaju na vecierky.. to dievca nemoze byt ziadna pipina, pretoze ma byt reprezentativna a konverzovat na urovni..
Spoločníčka je široký pojem, samozrejme, že existujú aj agentúry, ktoré sú seriózne a naozaj ide len o sprevádzanie klienta na večierku, ale je ich veľmi málo.
Preto by som si na tvojom mieste dávala veľký pozor na výber agentúry.
Ahojte, ja by som rada reagovala na tuto temu, ja mam osobne skusenosti so spominanou strankou www.spolocnicka.net, spolupracovala som s mini cca 4 roky, vytvorili mi prezentaciu a klienti ma kontaktovali priamo na moju mailovu adresu, toto bolo absolutne super pretoze som si vyberala zakaznikov, ktori sa chovali slusne a neboli debili, pozor, mala som ponuky i sexualneho i nesexualneho charakteru a vybrala som si tu ktora mi vyhovovala, nemohla som sa v absolutne v nicom stazovat ani na firmu, pristup bol vysoko profesionalny a seriozny. Zarobila som mesacne tolko kolko som potrebovala niekedy 1000 niekedy 500 a niekedy 5000 Eur, podla toho kolko som mala casu a chuti pracovat. Ak by ste mali zaujem pozrite si stranku www.spolocnicka.net, bolo to diskretne po 3 rokoch som bola zabespecena na cely zivot a nikto nic nevedel(smajlík)
Poznám kočku ktorá to robí pre www.nightangels.sk a nevyzerá, že by sa mala zle. Práve naopak. Má 23r, vlastné auto, žije v luxusnom byte a chodí do luxusných hotelov so samými boháčmi. Je to len o tom kto má na to chuť a tak... Byť ženou, tak to idem robiť hneď. Ale ja som chlap tak musím za to platiť.
Inak pozor na pofidérne agentúry kt. sľubujú všetko príliš ružovo, za tým je vždy nejaký háčik. Babenka hovorila, že už si prešla všeličo a teraz sa má vraj najlepšie. Na Slovensku máš vždy oporu a vieš sa lepšie o seba postarať.
Aj ja mam iba dobre skusenosti, daj di do google.com klucove spolocnicka a vyberies si, len si daj pozor na serioznost, musis si vybrat stranku, ktora ma velmi dobru a vysoku navstevnost, vtedy mas aj vela roboty, inak nie.
Ahojky, mam dve kamosky co robili, jedna sa vydala do svajciarska a druha je v grecku obe su s panmi s ktorymi sa zoznamili ked robili spolocnicky. Ja ti to schvalujem a vlastne je to iba tvoje rozhodnutie, mas plno agentur, ktore ti diskretne pomozu, zadaj si do google spolocnika, pytala som sa ich pre aku robili, je to ta prva www.spolocnicka.net, vyskusaj.
Ahojky, mudri chlapi hahaha, chcela by som vidite keby boli baby, kolki z nich by robili spolocnicky, nerozumiem ani tomu, preco je tato tema v sexe. Hihi, ja nerobim, ani som nerobila,ale poznam par kociek, hlavne studentky a slobodne mamicky, ja si mysli, ze je za to zodpovedny stat, ak by neboli take nizke materske a sudaci to nemali pokial nemaju rodicov take tazke, ja nikoho nesudim a riadim sa heslom nikdy nehovor nikdy, pozrela som sa na tu stranku spolocnika.net, vyzera to dobre, maju aj udaje od klientov
Ja si tiež môžem iba pochvalovať, ja som az príliš mnoho práce, začala som popri práci, tu som neskôr musela nechať, ale keď som si to celé zrátala, že som v podstate za večer dostala 400 Eur, tak to bolo jasné ja som fungovala tak, ze som bola iba v BA, stretli sme sa a keď sa nám obom páčilo tak som zostala ked nie tak nie, je to pohodka...,ale je pravda,že keď som bola iba tu v BA tak som nemala žiadne os.údaje od kliošov, lepšie je keď sa cetuje, lebo on kúpi letenku a vtedy má tá letecká spoločnosť všetky veci od neho, myslím z karty, ktorou to platil, bola som si istejšia, a sú tam aj lepšie prachy a už koho zaujíma Blava, radšej som sa pozrela von, ja som sa chcela naučiť aj anglicky a to je vonku lepšie a tak ...
Ja som pracovala pre agentúru (spolocnicka-a-spolocnik.com), super agentúra, dobré zárobky, perfektný prístup, solventní a seriózni klienti, ktorým nejde len " o to".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja by som to nerobila aj keď predstava rýchlo a pomerne ľahko zarobených peňazí je pre mnohých lákavá-ale mám svoju hrdosť aj svoj rozum... a dúfam, že raz keď budem mať deti budú v tomto po mne
ale ja by som nebol tvoj klient....
ale
su agentury, ktore maju normalne seriozne spolocnicky. su to inlteigentne baby a podnikatelia a tak si ich objednavaju na vecierky.. to dievca nemoze byt ziadna pipina, pretoze ma byt reprezentativna a konverzovat na urovni..
myslím že 630 € za 24 hodín nie je na zahodenie
Preto by som si na tvojom mieste dávala veľký pozor na výber agentúry.
Poznám kočku ktorá to robí pre www.nightangels.sk a nevyzerá, že by sa mala zle. Práve naopak. Má 23r, vlastné auto, žije v luxusnom byte a chodí do luxusných hotelov so samými boháčmi. Je to len o tom kto má na to chuť a tak... Byť ženou, tak to idem robiť hneď. Ale ja som chlap tak musím za to platiť.
Inak pozor na pofidérne agentúry kt. sľubujú všetko príliš ružovo, za tým je vždy nejaký háčik. Babenka hovorila, že už si prešla všeličo a teraz sa má vraj najlepšie. Na Slovensku máš vždy oporu a vieš sa lepšie o seba postarať.