Ahoj je tu niekto (alebo nepoznáte niekoho) kto hladá spolubývajúcu??..či už do spoločnej izby alebo do samostatnej izby v Bratislave...na lokalite v podstate nezáleží,ale nech je dobrý spoj k EUBE...je to pre mňa...nasťahovať sa môžem už hneď zajtra a je
@lawey hej
ale kým Bibi chce samostatnú izbu, bude mať samostatnú izbu
(proste to nie je také, že by sme sem momentálne chceli/hľadali štvrtého človeka)
a proste ak by to bolo na mne, tak ja viem aké to je a niekoho by som dočasne uchýlila, ale voľné miesto nie je v mojej izbe a neviem, ako by som Bibi vysvetľovala, že dočasne s ňou bude niekto spať v manželskej posteli
@lawey nie polku, ale platí viac... ono zas my sme aj tak vždy všetky v obývačke a okrem toho sme robili ústupky, lebo sme potrebovali súrne tretieho človeka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
prepac, drzim palce
@mielikki máte teda ten byt pri poluse nakoneic? kde ste zvažovali v buducnosti nad 4.tou osobou?
ale kým Bibi chce samostatnú izbu, bude mať samostatnú izbu
(proste to nie je také, že by sme sem momentálne chceli/hľadali štvrtého človeka)
a proste ak by to bolo na mne, tak ja viem aké to je a niekoho by som dočasne uchýlila, ale voľné miesto nie je v mojej izbe a neviem, ako by som Bibi vysvetľovala, že dočasne s ňou bude niekto spať v manželskej posteli