Ahojte
mám taký problém...mám takú spolužiačku.Poznám ju dosť dobre. Ale problém je taký, že strašne klame, ale najhoršie na tom je, že jej to všetci žerú. Napríklad povie že ,,chodí do Blavy na tanečný", všetci jej to zhltnú aj s naviakom, a ja som asi
aj my máme takú.. povedala že bola na koncerte desmod v košiciach a kukli sme že v košiciach ani desmod koncert v tej dobe nemali.. ale ona bola a ešte je nová..takže asi chcela zapadnúť..neodsudzujem hu za to.
Ja som mala zamladi takú istú kamarátku, myslela si, že je strašne super a všetci ju žerú (teda aj žrali ), lenže po čase (rozumej s pribúdajúcim vekom a očakávaním istej vzostupnosti v mozgovej aktivite orientovanej správnym smerom) sa nejako nevedela zbaviť svojho nutkania zveličovať a robiť zo seba niečo viac a skončila pre všetkých ako slepica
Takže sa pokojne potichu usmievaj nad tým aká je ´úžasná´, nič to, dôjde na psa mráz
No to je zaujimave, ze vsetci jej tie klamstva zeru..a len Ty si vynimka ..bud je az taka skvela klamarka, ak az tolkych oklame, alebo neviem...a ako vies, ze ozaj si to vymysla???
aj ja som taká bola neboj z toho vyrastie ani ja už to od 12tich rokov cca nerobím ja som si vzdy vymyšlala že kde všade som bola... a raz mi zožrali aj afganistan ale aj tak neviem čo mi to bolo platne :/
jaj...to ma asi 12rokov...tak je v puberte..a chce niecim zaujat, tak si to vymysla..aby na seba uputala pozornost aspon klamstvom..ked uz nicim inym nemoze...
hej moja spolužiačka a kamaratka ešte v prvom ročniku si vymyšlala,že sa viezla v limuzine s Las Ketchup a take blboviny,ale tak no ešte krpate sme boli..myslim si že každe male dieťa si vymyšla ,aj ja som si
my mame tiez taku ona ked prisla tak z nej hned bola hviezda ale minuly rok sa ukazala teda...ked prisla do nasej skoly z ich dediny do nasho rocnika prisli este dvaja jedno dievca a jeden chalan...no a ona na celu telocvicnuze dajake tricko ci co kupila za tisicku len aby zaujala najvecsia kozu v triede a mne jej kamoska povedala ze toto tricko videla v dajakom cinaku ani n za stovku takze tak...ale teraz jej nikto neveri
My máme takého spolužiaka, ten čo všetko rozpráva už si z neho len srandu robíme a on stále kecá a kecá tie jeho výmysly ( ako napr. bol som v nemocnici lebo mám nadmerné IQ, pred domom mi stojí mercedes ML 350 bývame na tej istej ulici a on stále vraví, že to auto tam stojí a pod. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nabonzuj ju ze nikam nechodi a furt osiera bude prdel
Ja som mala zamladi takú istú kamarátku, myslela si, že je strašne super a všetci ju žerú (teda aj žrali ), lenže po čase (rozumej s pribúdajúcim vekom a očakávaním istej vzostupnosti v mozgovej aktivite orientovanej správnym smerom) sa nejako nevedela zbaviť svojho nutkania zveličovať a robiť zo seba niečo viac a skončila pre všetkých ako slepica
Takže sa pokojne potichu usmievaj nad tým aká je ´úžasná´, nič to, dôjde na psa mráz
s pozdravom W.
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
Az na to ze tej uz nikto neveri...ale nik jej to nepovie do ksichtu...len si kazdy pomysli svojee