sa to zda len mne ci aj vam birdz taha tak desne pomaly sak kym odpisem na TS-ky ta stihnem mat deti bradate sak to nebolo dakedy take ta sa scem spytat ci to ja mam chybu dade abo aj vam sa to tu zda jak v spomalenom filme...
No v pohode to nebude, lebo je to uz treti den, co to ide pomaly jak sopel a dost ma to stve, naskakuje to 15-30 sekund alebo to nenaskoci vobec a nikto s tym nic nerobi, doboha...
Kedysi mi to vobec nerobilo, bolo to uplne v pohode, ale odkedy zacala ta sprosta televizia, obcas sa stavalo (kazdy den aspon niekolkokrat), ze to naskakovalo strasne dlho alebo nenaskocilo vobec a teraz, odkedy je tu ten vyhladavac, sa deje toto...
no zatial tu mame jednu Antju, co jej to ide v pohode nescem sa tvarit zr tomu rozumiem, ale nemyslim ze chyba je u nas a vdaka vsimavemu AZELovi mame celkom slusnu analyzu co sa kedy dosralo, tak admini tu mate problem makajte...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale všimli ste si že už nie je www1 ale www ??
Dnes ráno mi vôbec nešiel, nedalo sa mi prihlásiť a podobne....hej admini, čo sa to deje???
a ked som na hlavnej stranke,
vsetko je tak
nalavo,
a napravo je prazdne