Asi ako polročná som sa pocikala na rodičovskú posteľ a, samozrejme, to ocko potom utieral. Keďže som bola pritom, tak som mu (vraj) pomáhala všetko pekne utrieť, a to rukou. Keď som mala asi tak 4 roky, bola som prvýkrát u zubára. Mamka mi obliekla veľmi
No ja mam toho vela. Ako 2 rocny sm sa zamkol na azchode a mamka ma sla zachranovat cez okno. v tedy sme este zili v rodinom dome.
Potom som sa rodicom schoval do zajacinca a oni ma hladali mali mse ist na navstevu a nakoniec sme nesli lebo som bol od bobiek.
Ako 4 roky starky mi povedal ak zjem bobok od ovce tak budem vediet pisakt. uz som ho mal v ruke a starka vybehla a kryk na starkeho ty stary neviem co ale ho vykrccala a ja som sa musel ist umyt.
Potom to uz boli len take zaitky ze som sa trojkolkoval a obil som si hlavu o zarubnu trojkolky. Neviem ako sa mi to mohlo stat ale stalo sa.
A jedna vec najneprijemnejsie. v ikne som dal hlavu pod zelezo. tam bol taky obdlznik a som si tam zacvikol hlavu. nuz museli mi vsei pomahat.
A raz ked som mal 5 rokov som povedal mame toto:
Starky sa ale maju. tam maju aj blchy. A povedal som to v autobuse. ale ja som myslel blchy aku tu hru viete?
A este mi raz oco povedal, ze Vah je Uber. A ja som mu potom asi po tyzdbi povedal aha oci tam je Ubervah. a zacali sa vseci smait.
No a to su asi vsetky zaitky inak som bol velmi slsny chlapcek (rozbite okno u starkej, kradnute veci zo skolky, musel som to aj vracat potom)
Ja si toho pametam tiež hodne. Ako som presne na narodenini troch rokoch rozmýšlal, aký som starý . Ako som rozjebal v skolke umyvadlo a potom som sa hral, že ja nič Alebo ako ma raz zbila dozorkyna po riti( neviem ako sa vola ta žena v školke), že nespím a navodzujem ostatnych spolunespiacich na robenie blbostí Alebo ako my ta istá dozorkyňa povedala, že som kazisvet, bo som nejakú hračku rozdrbal na dve časti Ako som v škôlke bol členom kinder-mafie a mysleli sme si, že sme NINJA korytnačky
hehe, ja ked bol maly ta tak isto sme v skolke ninja korytnacky boli a najvacsi boss kinder sa mohol hrat s Tatrovkou, lebo bola len jedna , aaa vseci mu zavideli, BOSS kinder maffie uz vtedy vazil nejakych 40kg a bol od nas vsetkych o hlavu vyssi hehehehhe
Ja ked som mala asi styri roky tak som strasne lubila sladkosti. A na Vianoce som si ich samozrejme chodila oberat zo stromceka. Ale kedze dost casto tak rodicia mi to zatrhli.
Tak som potom chodila v noci a aj tak ich kradla a samoska ma tam prichytili a vraj cokoladu som mala az kdesi na krku
ja ked som bola mala tak som sa mami spytala:mami kolko je bohov? a ona:jeden,preco? a ja:no lebo ked starky Ludko odhanal macky z dvora tak krical:Jebem vam macacieho boha
No a ja som bola podivuhodne tiche slusne dievcatko, takze...nic takeho som nespachala...akurat moja sestra bola taka pazrava, ze pojedla tabletky na spanie co si myslela ze su to lentilky, a mama si to vsimla az ked jej kvickala hlava na serbli ale to asi nie ej vtipne, kedze potom bolav nemocnici...
Ja milujem detske keci...uplne naviac...moje baby mi vzdy take kraviny povedali..ze som sa este dlho smiala..ako napriklad ze ked do nich vrazi helikoptera tak im urcite znici saty..alebo ked si nazvajom nadavali ze:"ty stara myš!!"...milujem deti
Mala som imaginárnu kamarátku Herku (vlastne ešte dodnes sme priateľky) a rada som ju hojdávala na hojdačke. Raz prišlo ku mne decko, že sa chce hojdať a ja mu na to, že nemôže, lebo teraz sa hojdá Herka. A decko s revom odišlo žalovať svojej mame, že ho nechcem pustiť na hojdačku. Trápne, to som ho mala nechať posadiť sa na Herku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Pre našich bolo vtipné keď som celá spadla do žihľavy No mne vtedy nebolo všetko jedno lol
Potom som sa rodicom schoval do zajacinca a oni ma hladali mali mse ist na navstevu a nakoniec sme nesli lebo som bol od bobiek.
Ako 4 roky starky mi povedal ak zjem bobok od ovce tak budem vediet pisakt. uz som ho mal v ruke a starka vybehla a kryk na starkeho ty stary neviem co ale ho vykrccala a ja som sa musel ist umyt.
Potom to uz boli len take zaitky ze som sa trojkolkoval a obil som si hlavu o zarubnu trojkolky. Neviem ako sa mi to mohlo stat ale stalo sa.
A jedna vec najneprijemnejsie. v ikne som dal hlavu pod zelezo. tam bol taky obdlznik a som si tam zacvikol hlavu. nuz museli mi vsei pomahat.
A raz ked som mal 5 rokov som povedal mame toto:
Starky sa ale maju. tam maju aj blchy. A povedal som to v autobuse. ale ja som myslel blchy aku tu hru viete?
A este mi raz oco povedal, ze Vah je Uber. A ja som mu potom asi po tyzdbi povedal aha oci tam je Ubervah. a zacali sa vseci smait.
No a to su asi vsetky zaitky inak som bol velmi slsny chlapcek (rozbite okno u starkej, kradnute veci zo skolky, musel som to aj vracat potom)
Tak som potom chodila v noci a aj tak ich kradla a samoska ma tam prichytili a vraj cokoladu som mala az kdesi na krku
No a ja som bola podivuhodne tiche slusne dievcatko, takze...nic takeho som nespachala...akurat moja sestra bola taka pazrava, ze pojedla tabletky na spanie co si myslela ze su to lentilky, a mama si to vsimla az ked jej kvickala hlava na serbli ale to asi nie ej vtipne, kedze potom bolav nemocnici...