hm ako sa to vezme..pokial ti tie spomienky spôsobujú bolesť tak je lepšie nemyslieť na to, aj keď to bolo pekné....len keď sa nespomína, tak sa na vela vecí zabudne, ale na čo v sebe živiť niečo čo už nie je a nikdy viac ani nebude no nie?
Ak je to nostalgia, je to prijemne, ak su to spomienky na veci, pri ktorych si bola stastna, tak je tiez prijemne spominat. Ale spominat na veci ktore si nechces pripominat, tak na take radsej nemysli. Ale myslim, ze je to logicke..
Podla toho aké sú ci sú pekné, alebo zlé. Nad tými zlými by som radšej nerozmýšlala nemá to význam to čo bolo, bolo už sa neodstane, ale žíjeme ďalej a bude lepšie a lepšie. Vidim to na sebe. Ja si už na to zlé ani nespomeniem.
Dakujem za názory ... a myslím, že väčšinou tu odznelo to isté a suhlasím s tým... spomínaj len na to dobré a na to, čo chceš zabudnuť, na to radšej nemysli...
podľa mňa je spomínanie skvelá vec, hlavne spomínať na dobré veci a z tých zlých sa možno poučiť.... ale zas neni dobré, keď človek žije len zo spomienok...odtiaľ-potiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A nakoniec ešte tá múdra veta , všetko zlé je na niečo dobré