objednávala som, všetko fajn, len jediný problém (a potvrdilo mi to viacero ľudí, nestalo sa to len nám) bol ten, že pri oblečení, hlavne tričkách (aj od Lee Cooper) sú veci oveľa väčšie než by si čakal... teda že tričko veľkosti S je tak široké, že by ho v pohode obliekol človek, ktorý bežne nosí Lko
@martin41 opačne, musis si kupovať prevažne o čislo vačsie... ja som sa skor s takym niecim stretol. tak si objednaj normalnu velkost a hotovo a ked ti to bude male alebo velke tak to predaj na bazos a prolem vyrieseny.
Neviem kde bývaš ale podla mňa je ovela jednoduchšie ísť do Avionu alebo Eurovei kde je Sport Direct a vyskúšať si to tam či ti to sedí a hneď si to kúpiť, radšej ako platiť poštovné a dostať niečo nesprávnej velkosti.. a tovar tam je rovnaký ako v UK v sport directe
Ja som si objednávala legíny z tade lee cooper a sú o kúsok väčšie čiže stou veľkosťou to je pravda ale kúp si akurát veľkosť pretože nie na všetkých veciach je to ..
ANO! Vždy si prečítaj, čo píšu pod produktom, tie recenzie sú občas celkom fajn, píšu o materiále, farbe a aj o veľkostiach .. konkrétne ja som si na svoju veľkú riť objednala kraťasy vo veľkosti 14 a fakt sa nedajú nosiť, pokojne by som sa zmestila aj do o 1-2 čísla menších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ak lee cooper, tak určite o číslo menšie, ale také nike by som skúsila aj väčšie. ako vravím - čítaj recenzie