Ahojte,možno je to troška banálna otázka, ale zaujímalo by ma, ako to je vlastne s panelom pre ukazovanie zvyšného paliva pri modely VW POLO, rok výroby 1996. Neviem, či som už vo "výcuce", keď sa nachádzam v oranžovej zóne, alebo mám rezervu 100 km ešte
Dobre, ale ak by náhodou sa človek ocitol v situácii že by ručička rýchlo padla, a nemá po ruke pumpu ? Len pre lepší pocit ma zaujíma, kedy sa vlastne začína tá rezerva, či v oranžovom políčku, alebo pod poslednou ryskou pod ním
Klasicky sa oznacuje rezerva oranžovým políčkom. No ako pozname z praxe je to individualne a moze ti merať kludne viac či menej paliva. Nedá sa to ani špecifikovať na jeden ročník auta a dojazd záleží od jeho stavu a štýlu tvojho riadenia. No posledná čiarka by mala ukazovať už takmer prázdnu nádrž, ale nejaký ten "liter" by tam mal ešte byť ( niečo na dojazd ). Napríklad ja som dokázal na "prázdnu" nádrž prejsť ešte 30 km v pohode na pumpu. Rátaj plus nejaké tie výpary
ak budeš dotankovávať do plnej každých 800 kilometrov, tak by sa nemalo stať, že by ti palivo vyšlo, ovšem za predpokladu, že tých 800 kilometrov nebude robených v meste v kolónach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
pokial viem iste stare VW nemali ani kontrolku...takze radsej viac ako ked ti ma dojst palivo