No tieto vecicky...urcite, su to sracky, radsej to neber lebo z toho sa uz tak lahko nedostanes..nemam nic proti trave a lahsim drogam, ale k nim piko urcite nepatri
potratila si rozum? chceš sa namočiť do sračky z ktorej už pravdepodobne nevydeš? tak nech sa páči ale počitaj s tym ze skončíš ako velka troska. Ach jaj niekedy si už fakt myslím ze ludia na svete stracaju postupne rozum
ked beries akekolvek svinstvo,aj ked je clovek opity, tak sa mu tak divne zmeni pohlad-taky skleny a clovek vyzera, akokeby hladel nikam. takze nie len pri lahkych drogach je lahke zistit, ci beres.
11. takto na tom nejsom nastastie, ale brutalne cervena jak paradajka, ze v zivote som taka nebola, nevim ci to je astmou alebo hulenim, nevim fakt a bojim sa
Ved to je latka ktora ti priamo ovplyvni beh organizmus, bol by si naozaj sprosty/a, ak by si sa udrziavalo v predstave ze tvojmu organizmu a psychike to nic nespravi.
Jo a btw, heroin addicti pomaly ani nevedia rozpravat
Husky - to co pises je nicim nepodlozene...este raz - vedecky nebolo nikdy 100% dokazane, ze trava skodi na mozog...vlastna skusenost - po dlhodobom kazdodennom huleni som mal zhorsenu kratkodobu pamat, aj spomalene reflexy, ale ked som prestal s kazdodennym hulenim a dal som 2 mesiace uplnu pauzu od travy, tak sa to casom upravilo a s mojou kratkodobou pamatou aj reflexami je vsetko v absolutnom poriadku.
clovek ktory o drogach niečo vie, stopercentne....zmenia sa ti crty tvare, schudnes....pri jeroine ak si zacnes slahat sa jazvy po ihlach budu velmi ťažko zakrývať.... a plus ti to uplne zdegeneruje osobnost.....uz niečo beries alebo ta to len laka?
Liiivinka - vysvetlis mi preco tak silou mocou chces brat ten heroin? Ja to nechapem...jedine vysvetlenie je, ze ho uz beres, si zavisla a tu na fore sa snazis najst len ospravedlnenie preto co robis, ale ubezpecujem ta, ze to po case na tebe bude vidno, bez ohladu na to, kolko diskusii tu o tom zalozis.
dost cudna otazka.... sak jasne ze hej... a to si mozes aj najst dade inde ako tuna sa vypytovat.... co sme mi odbornici ?... ale hej... da sa to spoznat
zalezi na tom v akom stadi zavislosti bi si bola..a ci bi som tam stretaval casto ale len sem tam..a zalezi od cloveka..napr ja bi som ta odhalil richlo lebo poznam priznaky ale daky komunista asi nikdy|
Liiivinka: ..pocuj to ako myslis zo srandy to co sa pytas?? ..a este k tomu na heroin!? ..tak heroin zlatko ta ovplyvni fyzicky aj ked to "iba" fajcis alebo "iba" snupes.. a to nehovorim o tom ked si to pichas! ..poznam typka co sa na tom stal zavisly po prvej cigarete!! ..samozrejme vzdy to zavisi aj od kvality H-cka ako rychlo budes zavisly!! ..ale to riziko tu je obrovske!! je to shit!! ..aj ked zeres piko pravidelne sa to odzrkadli na tvojom vzhlade - rychlejsie starnes, kazia sa ti zuby, mas jebaky, chudnes, fuj blee.. ale to hadam vies..
livinka!na herak by si sa mala vybodnut cim skor, tym lepsie, zamysli sa nad tym co robis so svojim telom a psychikou..Herak je ta najvacsia sracka aka existuje, radsej si zahul s kamaratmi a zabavaj sa..mozes skoncit velmo zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A minimalne nejaki lekari, alebo niekto kto sa uz s niekym stretol/casto stretava s niekym kto berie...
A mozno aj niekto kto ta pozna, ze by si sa zmenila zrazu...
Zaujímalo by ma, prečo si to nedokázala založiť do jednej diskusie
pozri si to video a uvidis...
Ved to je latka ktora ti priamo ovplyvni beh organizmus, bol by si naozaj sprosty/a, ak by si sa udrziavalo v predstave ze tvojmu organizmu a psychike to nic nespravi.
Jo a btw, heroin addicti pomaly ani nevedia rozpravat
dokazala si sa zaregistrovat ,dokazes najst aj na googli