ľudia sa radi spoznáwajú sa a stratáwajú-jednoduxo sa radi bawia.ale aby sa mali s kým bawiť treba mať kamošow.Je tu ale otázka kde spoznám najwiac ľudí w ktorýx nájdem kúsok seba.ktorý sú mi sympatický.S ktorými je swet naozaj krajší.a ja wám preto dáwam
kedze som ja tworca tohto fora rada sa pripojim takze mne sa welmi dobre spoznawaju ludia cez kamosow.mame niekoho spolocneho.niekoho ktoreho sa mozme na seba opytat.a takto si rozsirujem okruh kamosow.ale rada ix aj spoznawam na roznyx akciax.nemam problem nadwiazat kontakt s niekym nowym.ale xalanow w zasade prawa nebalim hah..mno a dobrre su aj tie xaty.ale tam sa ludia mozu aj wydawat za niekoho ineho.a nikdy newieme kto je na druhej strane.kazdy si dokaze wytworit imaginarnu osobu.ale niekedy tam naozaj najdeme tyx sprawnyx ludi.nexcem nic spoxybnowat ale radsej mam spoznawanie na ziwo ale super su aj kamosi cez net.moj nazoriik...
suhlasim so Sheenou akurat ze som uz dlho nemala sancu dostat sa na nejaky poriadny koncert inak nejake stretka kedysi tiez byvali... ked som chodila na isty typ stranok (RPG) tak som sem tam zasla na stretka a tam som sa spoznala s kopou ludi ...a tusim iba raz som vyuzila aj pokec (a zatial tato znamost mi je najblizsia (A)(L) kto by to cakal no... ale niektori ludia na pokeci su fakt fajn poznam kopu ludi, s ktorymi som sa uz nahodou niekde videla a piseme si na pokeci takze aj tak sa da.. aj ked to velmi nepovazujem za bezpecne, pokial ide o ludi ktori nemaju ani fotku a fotoalbumy.. a tak dalej
Nuz koncerty celkom ujdu, ale skor tie mensie, tie mega koncerty s tisickami ludi, tam to uz je take ine (teraz nemam na mysli akcie typu pohoda, ale kalsika dojde skupina odohra a domov/do hotela).
Potom na chate (nemyslim pokec a podobne) kde je par ludi, nejakych poznate a zvysok spoznate lebo alkohol zblizuje
ja myslim ze kde to sa neda urcit ......tak ako nevies co buude zajtra co o rok nemozes vedet kde niekoho spoznas a najradsej ?????ty kokos ved je to jedno ....ludia su vsadeeee,,,,nehaavam na osuuuuuuud jeejdaa takze vsade!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
bože ja madar
mne sa celkom pacilo aj ako som sa nahodne zoznamila s časťou osadenstva mojich birdz priatelov
totizto mam taku teoriu, ze aj nahode niekedy treba pomoct. A to asi tak, ze treba byt na spravnom mieste v spravnom case
a ta "nahoda" spociva v tom, ze sa treba zdrziavat prave na miestach kde chces stretnut nejaky typ cloveka.
Napriklad stretnut babu, aby ti len dala, tak by som urcite isiel na disko, kde je aj alkohol a tak...
Ak chces stretnut skor intelektualnu, ale aby s nou bola sranda, tak nejaky pokojnejsi podnik, cajovna...
jednoducho treba rozmyslat takymt sposobom. Ale je to len teoria, a teorie nikdy nefunguju na 100%
A preto idem ešte na jednu výšku
Potom na chate (nemyslim pokec a podobne) kde je par ludi, nejakych poznate a zvysok spoznate lebo alkohol zblizuje
Nakoniec podniky