dôvod? ach bože... vy ste už fakt nenormálni ... síce... horšie to tu už nemôže byť... len keď sa tak bude naozaj každý správať, tak kam sa ako dostaneme?
Drzá som iba vtedy ked ma niekto provokuje ale ked ja začnem provokovat takma už nic nezastavy....ale inak srašne rada si uj**am z ludí..ale to iba niekedy...aby sa mi zlepšila nálada hahah
Netreba byť drzý, skôr priamy a komunikatívny, sebavedomie nesmie chýbať, ale urážať niekoho pri prvom stretnutí svojou drzosťou a arogantnosťou je demencia prvého stupňa. Preto treba zvážiť kde, kedy a ako
Vzdy som bol ku kazdemu priatelsky nikdy som nikoho neohovaral a nijak schvalne neublizoval a vzdy ked som mohol tak som pomohol.
Ludia su spiny a ako tak sledujem vzdy maju radsej toho kto sa navysuje a je "frajer" sprava sa ku kazdemu jak kkt. Cest vynimkam, ktore si dobrotu ludi vedia vazit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
vynechaný neni si,
posielam len riadnu ranu,
nech odletíš od [PíSí].
Ludia su spiny a ako tak sledujem vzdy maju radsej toho kto sa navysuje a je "frajer" sprava sa ku kazdemu jak kkt. Cest vynimkam, ktore si dobrotu ludi vedia vazit.
Bohužial doplatíme my na to, dobrí ľudia.......