Ahojte, po dlhšej dobe som sa tu zastavil pozrieť čo je tu nové a taktiež v mene mojej kamošky poprosiť baby o vyplnenie dotazníka. Je to v celku netradičný dotazník, ale keď to potrebuje... Budem rád, za každé vyplnenie Zatiaľ má 10 respondentov, čo a
je absolutne jasne co jej mame na tom vadi.
Slecna ma 15 nerada by ju videla tehotnu. Chalan ma 18 mame je jasne ze sa na jej dcerenku nebude chciet len pekne usmievat.
To sa nedá vyplniť. V živote som na disko nebola bez frajera tak ako ti mám odpovedať na tých chlapov čo sa mi majú prihovárať? Majko, trošku si to dobabral
Neda sa odpovedat na to, vsetky otazky predpokladaju, ze chodim na diskoteky niekoho balit. Stacilo tento predpoklad zakomponovat do nazvu ankety a ludia by sa nestazovali.
@mm47 takze ked ides uprostred noci tmavou ulickou a za tebou sa pritacka skupina opitych chlapov a zacne-ahoj ako sa volas? chces povedat ze ak neodpovies si divny?
@janehonda to je nebezpecna situacia a tam su ine faktory ako strach takze niesi divny lebo sa bojis , ale odveci je ta podstata ze nepovies meno , nijako ta to neohrozi ani nezachrani.
Skus skor realnejsi priklad , na ulici za bieleho dna sa ta normalny clovek , spyta na meno , tak aky ma problem clovek povedat , neriesit dovod preco to chce vediet , proste je to posrane meno a nie PIN na kreditke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
napr. ze netancujem, nemam kamaratky a tak
Slecna ma 15 nerada by ju videla tehotnu. Chalan ma 18 mame je jasne ze sa na jej dcerenku nebude chciet len pekne usmievat.
@rheia
Andrejka, tentokrát to ide mimo mňa, ja som skôr na IT dotazníky
Skus skor realnejsi priklad , na ulici za bieleho dna sa ta normalny clovek , spyta na meno , tak aky ma problem clovek povedat , neriesit dovod preco to chce vediet , proste je to posrane meno a nie PIN na kreditke.