najskôr ho priamo kontaktoval a zistil dôvod a podľa neho sa zariadil (existuje stále možnosť že to nebolo úmyselné alebo že mal len mylné informácie) ... až by to bolo ale úmyselné, prerušil by som s ním kontakt (a už som to s niekolkými ludmi takto presne urobil) takto to robím s ľudmi ktorí mi svojim hlúpym a nepríjemným správaním za to vôbec nestoja nestoja
V prvom rade si ho niekde odchytim nech mi to vsetko vysvetli a povi do oci.(tam to vacsinou troskota).alebo ho striskam,v niektorych pripadoch staci fakt len to. :letim:
nijako... neudrzujem si pri sebe falosnych ludi a ak za mnou utekaju a pripominaju sa proste ich ignorujem.. nebudem si predsa kazit zivot kvoli tomu ze sa budem trapit este s takymi blbymi ludmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(teda ak je ešte môj frajer :ehm: )
ale inak, keď ma niekto nejakou tou falošnosťou nahnevá, tak mu vynadám...asi to nie je správne a nič to nerieši..ale mne sa neskutočne uľaví :3