Správcu nemá, BIRDZ ako list na vode ktorý blúdi sam a nikto sa nestará čo sa s nim deje , začne sa rozpadávať až kým sa potopy a už o ňom nikdy nebudeme počuť
@irishwoman z akého dôvodu konkrétne? lebo pokiaľ to nie je niečo maximálne dôležité na čo vie určite odpovedať alebo to zariadiť len konkrétne *tvorca* a *vlastník* webu (už spomínaný tomas), odporúčam radšej kontaktovať niektorého z adminov (lebo sú tu aj "admini" čo majú na starosti odpovedanie užívateľom na otázky a čistenie nevhodného obsahu), čo... sa priznám že neviem presne kto sú admini, lebo väčšinou sú radi anonymní a nevenujem tu tomu už až toľko času aby som mal prehľad, viem len o sebe že som ešte stále admin (a občas ma to udivuje slight_smile:
čiže skús sa ozvať mne do tsky, a uvidíme či ti viem pomôcť/poradiť aj ja a ak nie, tak to pošlem "vyššie" (tomasovi)
@wewo "..ze par uzivatelov dostalo vyssie prava ako maju ostatni a mozu si mazat / upravovat obsah.."
- a neni to zvačša tak aj inde, na iních weboch?
(resp. vobec všade, jako princip..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Správcu nemá, BIRDZ ako list na vode ktorý blúdi sam a nikto sa nestará čo sa s nim deje , začne sa rozpadávať až kým sa potopy a už o ňom nikdy nebudeme počuť
čiže skús sa ozvať mne do tsky, a uvidíme či ti viem pomôcť/poradiť aj ja a ak nie, tak to pošlem "vyššie" (tomasovi)
- a neni to zvačša tak aj inde, na iních weboch?
(resp. vobec všade, jako princip..
» www.birdz.sk/about/kontakty...