Môj chalan mal nedávno narodeniny. Samozrejme, že chcel ako darček narodeninový sex. Vedieme aktívny sexuálny život, no ja som vtedy naozaj nemala náladu. A on sa urazil, začal mi to vyčítať a teraz sa so mnou nebaví. Spravila som chybu ja, že som mu pred
Nespravila si chybu, tým, že on mal narodeniny, tebe nevzniká žiadna povinnosť sa s ním vyspať... keď ty nechceš, tak on ťa nemá právo nútiť ani sa na teba hnevať...
presne, on ťa nemôže nútiť..nemôže ťa nútiť nikdy, to je pekný hajzel potom
A čo keď má narodky? predsa nie si nijaký naprogramovaný stroj...vôbec si to nevyčítaj ale sa radšej zamysli a prehodno´t či takého debilka chceš mať vedľa seba,keď mu ide len o to a ešte sa aj uráža, no kopla by som ho vieš kam..ale držím palce
@jes myslím,že keď si nemala náladu,tak je to normálne a on nie je úplne v pohode ak to nechápe.. Je to sebec a egoistu za partnera?..no ja neviem,ale predstav si,že by si s ním žila a bola by si tehotná alebo nejak chorá a nemohla by si kedy on chce- ako myslíš,že by riešil túto situáciu? -bude hľadať inde.
takže moja rada znie- vykašli naň..príde lepší a aj sex bude lepší užívaj si kým môžeš,ale samozrejme v rámci svojej hrdosti a zdravého rozumu-nezabudni na kondom
prepáč, nič v zlom, ale je to magor... porozprávaj sa s ním a povedz mu, že keď chce chodiť s babou, musí predsa rátať s tým, že nie vždy s tou babou bude mať sex... keď to nepomôže, tak mu povedz nech si nájde chalana alebo nech sa dá vykastrovať a potom by sa nad tým mal aspoň trošku zamyslieť
Ty keby si sa na to tešila a mala narodeniny a on by ti povedal že nemá náladu asi tiež by si nebola nadšená ale zas tak by som to neprežíval Veď rok má 365 dní tak keď to nevyšlo narodeniny sa dajú osláviť aj inak.
Chlapi, teda aspoň niektorí sú zvláštne plemeno. Skús sa s ním o tom porozprávať a normálne mu vysvetli, že niesi stroj, a že ani jemu sa vždy nechce. (Alebo mu nabudúce povedz, že chceš niekolko kôl hneď za sebou, či to dokáže . )
Takto: takéto čosi by sa mne nemohlo stať, lebo ja som nezažila deň, keď som nemala náladu na sex, ale na druhej strane chápem, že nie vždy je nálada a pokiaľ si tvoj milovaný vyžiadal ako darček SEX a ešte sa urazil a teraz sa s tebou nerozpráva, takú by dostal medzi oči, že by si to nabudúce rozmyslel. Alebo by som sa s ním rozišla, lebo čo to môže byť za magora?
Alebo ešte lepšie, nabehla by som k nemu a porozprávala by som sa s ním o tom. A žiadne také, že chlapec trucuje a mlčí Nech sa pekne rozhovorí a keď nie, tak nie je o čom...
Kvôli tomu, že má narodeniny, tak si povinná sa s ním vyspať, inak sa môže uraziť, že si náhodou nemala náladu ...
Ach bože ... Spýtaj sa ho, prečo je to také dôležité, prečo nevie vyčkať jeden deň a či by bol tiež nadšený, ak by sa jemu nechcelo/nemohol by a ty by si sa automaticky urazila ...
aha. no, čo viac dodať, ako to, čo bolo povedané. ale zas, nebrala by som to automaticky tak dramaticky, ako niektorí tu: "on to od teba chcel a teraz je urazený? no rozíď sa s ním!" nehovorím automaticky opak, ale z jedného urazenia sa na teba neviem vydedukovať, či s ním máš skoncovať chlapec by len mal pochopiť, že prehnane lipol na niečom, čo nie je vôbec dôležité - v čom sa narodeninový sex odlišuje od nenarodeninového? nie sme už malé deti a bolo by sa treba odosobniť od prílišného prežívania narodenín, aby to potom nedopadlo takto...
chybu by si teraz určite nemala hľadať v sebe, aspoň podľa mňa... nikto ťa nemôže do ničoho nútiť, ak proste nemáš náladu, tak nemáš... a ak to tvoj priateľ nevie pochopiť a vidí len seba a jeho narodeniny, tak je to asi hlupák (prepáč, ale toto som si nemohla odpustiť)....
takže, podľa mňa sa neospravedlňuj, ani sa necíť previnilo a už vôbec si to nadávaj za vinu.... nemáš totiž prečo...
mnom ja ti poviem ze on. musi rezpektovat to ze ti to nechces a zmirit sa s tim podla mna je to idiot kedsa s tebu nebavi iba kvolitomu ze si mu neposkytla co hcela ale babi su neni len sex a chlapi to musia zistit aj sami
je to ješitné rozmaznané decko.. nedostal svoju hračku, ktorú si vysníval..
to je zjavne jeho pohľad na vec.
môžeš to na neho skúsiť aj takto: "ak chceš ešte niekedy dostať nejakú hračku, tak prestaň trucovať ako malý"
resp. v realite.. "ak chceš mať so mnou niekedy sex, tak musíš prestať trucovať ako malý. ja nie som na baterky.. sú dni, kedy proste nemám chuť a zvykni si na to."
ale dá sa to samozrejme aj jemnejšie ak ťa má rád, tak to pochopí a hlavne ťa vypočuje.. jednoznačne máš pravdu ty. čo si ty nejaká prostitútka???
Nieje to normálne. Podla mna on uz moze byt len stastny ze ste spolu pri sbee, ze osalvuje narodky s tebou so svojou laskou ktoru miluje. A nie ze nemas chut tak vypadni... Je to blbé taky chalan nestojí za to. A dobre si spravila ze si sa s nim envyspala ked si nemala chut .. Ale tak kludne by si mu mohla povedat zeee napriklad mozno dakedy inokedy mu to vynahradis? ...Hmmmmm, nie je to egoista DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A čo keď má narodky? predsa nie si nijaký naprogramovaný stroj...vôbec si to nevyčítaj ale sa radšej zamysli a prehodno´t či takého debilka chceš mať vedľa seba,keď mu ide len o to a ešte sa aj uráža, no kopla by som ho vieš kam..ale držím palce
úbohé
Keď si to zoberieš z jeho strany, tak to nemuselo byť o sexe, ale o Tebe.
takže moja rada znie- vykašli naň..príde lepší a aj sex bude lepší užívaj si kým môžeš,ale samozrejme v rámci svojej hrdosti a zdravého rozumu-nezabudni na kondom
Kvôli tomu, že má narodeniny, tak si povinná sa s ním vyspať, inak sa môže uraziť, že si náhodou nemala náladu ...
Ach bože ... Spýtaj sa ho, prečo je to také dôležité, prečo nevie vyčkať jeden deň a či by bol tiež nadšený, ak by sa jemu nechcelo/nemohol by a ty by si sa automaticky urazila ...
Mne sa zdá, že ty by si mala radiť v oblasti vzťahov len ľuďom, ktorí sú nejakým spôsobom rovnako poznačení ako ty ...
Inak hrozí nebezpečné ovplyvnenie súdnosti človeka, ktorému radíš ...
takže, podľa mňa sa neospravedlňuj, ani sa necíť previnilo a už vôbec si to nadávaj za vinu.... nemáš totiž prečo...
Neboj, ja nie som natoľko krehký, aby ma tvoje ... zaujímavé rady nejak ovplyvnili, ale niekto taký môže byť
Dokonalý síce nie som, ale tak aspoň, keď už sa náhodou snažím mať posledné slovo, nevyzerá to akoby som mal 10 rokov
spýtaj sa jej
to je zjavne jeho pohľad na vec.
môžeš to na neho skúsiť aj takto: "ak chceš ešte niekedy dostať nejakú hračku, tak prestaň trucovať ako malý"
resp. v realite.. "ak chceš mať so mnou niekedy sex, tak musíš prestať trucovať ako malý. ja nie som na baterky.. sú dni, kedy proste nemám chuť a zvykni si na to."
ale dá sa to samozrejme aj jemnejšie ak ťa má rád, tak to pochopí a hlavne ťa vypočuje.. jednoznačne máš pravdu ty. čo si ty nejaká prostitútka???
Ten tvoj chalan je nejaký nasílnik alebo čo. Bŕŕŕŕ ja by som sa ho bála.