tak na začiatok som sa prepichovala s vecami ako sú zicherka, nejaká divná ihla krajčírska, ale potom som zvýšila svoju úroveň a začala som to robiť s normálnymi lekárskymi ihlami
ako?
nudila som sa, zobrala som prepichovaciu onú, prepichla.
nedavno mi prepichovlala jedna piercerka v studiu peru. dost mi to dosrala lebo mi trafila nerv a mala som strasne bolesti tak som si to vybrala von. chcela by som skusit na druhu stranu ale jej uz neverim tak chcem to spravit sama ale nejak sa bojim
asi trinásť dierok v uchu, ale tie už aj zarástli, zostali mi len štyri, tri razy do spodnej pery, aj to už zarástlo, raz obočie, to zarástlo za dva dni, prepichoval som si všetko sám. nemám s prahom bolesti problémy
asi 5 krát.. septum, snakebites ale teraz som si nechala už iba v strede pod perou taký malý a uško mám jak sitko jak mi môj tato zvykne hovoriť vždy som bola moc lakomá dať tolké peniaze zato.. a pupok mi prepichol priatel
ja som si asi pred mesiacom nechal urobit pierc od jednej mindze len tak vonku..doteraz to lutujem a o dva dni som utekal do studia lebo mi to dost hnisalo...a poucil som sa,vzdy ist do studia aj ked je to mrrrte drahe jak si to nechat robit len tak..
normálne som istý čas premýšľala že si sama prejebem obočko ihlou keď som sledovala tie ceny... vyhodiť 25 e za jeden švih rukou? ale som zesrana ja viem
Ak sa rátajú aj uši tak niekoľko ráz ale už mi pozarstali, momentálne mám všetky piercingy robené v štúdiu a k pomyselnej dokonalosti pre mňa mi ešte chýba pierc v pupku, nad perou, tetovanie na ruke "Inspiration" a prípadne ešte dačo
Nie, nechala som to na kamošky :p Jedna dierka v uchu injekčnou ihlou v bare, druhá zicherkou na Silvestra...Hocičo iné by som nechala na profesionála.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
tak na začiatok som sa prepichovala s vecami ako sú zicherka, nejaká divná ihla krajčírska, ale potom som zvýšila svoju úroveň a začala som to robiť s normálnymi lekárskymi ihlami
ako?
nudila som sa, zobrala som prepichovaciu onú, prepichla.
a inak žijem
No ucho ešte chápem, ale ako si môže niekto takým amatérskym spôsobom prepichnúť volačo iné?
Plus nozdru a septum, nikdy som tam nic nenosila, pre ten pocit.