vodičák si platím (teda budem platiť) prevažne zo svojho, takže ho zatiaľ neriešim, pretože viem, že ho urgentne nepotrebujem, financie mi teraz idú inam.
tak či tak, v Brne auto zatiaľ nepotrebujem a vodičák by som len sušila v dokladoch.
Ako nechápem,každý do mňa jebe že čo si nespravím vodičák,ale načo mi bude keď aj tak nemám auto?! Že keby dačo tak aspoň mám vodičák,tak doteraz som sa bez neho zaobišiel,tak by bolo uplne zbyotčne ho len tak mať....
@fxx Inak aj podľa mňa je to najlepšie, až keď budeš mať naozaj príležitosť aj jazdiť, lebo myslím, že sa to tak potom dá ľahko trochu zabudnúť, nie ako keď už máš v tom naozaj nejakú tú prax.
Ako keď sa naučíš abecedu, ale čítať nebudeš a potom si po rokoch vezmeš knižku a zistíš, že je to v keli.
@pernik toto som neak nepochopil. To,že si spravim vodičák znamená,že si kupim aj auto? Alebo ako? Nemôžem si najprv zaistiť auto,a potom ísť na vodičák.
Čiže podla teba si musím najprv spraviť vodičák,a bez neho o aute nemožem ani rozmyšlať.
@fxx prave v tom je ten zacarovany kruh Mas vodicak, nemas auto-mozes si s nim akurat vytierat rit. Mas auto, nemas vodicak-mozes ho akurat tak umyvat Preto je to tvoj osobny vyber, co bude skor, kedze pochybujem, ze sa vela ludom podari mat oboje naraz (pokym nemaju lovatych tatkovcov)
V lete sa chystám robiť, teda, koncom leta, začiatkom októbra mám 18, tak akurát stíham... Ovšem, ak pôjde všetko okej, tak na dva roky sa mi neoplatí ani...
Mám ho rok dostala som to od rodičov ako veľmi nechcený darček proste tatko prišiel tu máš peniaze choď do autoškoly a urobíš si vodičák a tak to aj dopadlo od skúšok som sedela v aute raz aj to asi len na takých 200m čo som išla od vtedy nejazdím a ani neplánujem
v tomto čase sa mi neoplatí robiť vodičák, pretože moj otec je taký aký je, a aj keby som vodičák mala, auto by mi nedal ani za svet.. tak či tak ho nejak extra nepotrebujem, odvoz mám vačšinou stále zaobstaraný, či už SAD alebo pre mňa príde otec autom..tak načo sa náhliť?
ja sa príliš spôsobilá na vodičák necítim aj keď mám 18.. možno raz keď budem cítiť koordinačnú istotu medzi rukami a nohami tak kto vie.. možno ho aj spravím..
robim si ho od 14teho septembra a nie mojim zavinenim pravdepodobne najhorsia autoskola v BA mozte odporucit jedine ludom ktorych fakt zo srdca nenavidite (autoskolacindy.sk)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
147 komentov
tak či tak, v Brne auto zatiaľ nepotrebujem a vodičák by som len sušila v dokladoch.
Ako keď sa naučíš abecedu, ale čítať nebudeš a potom si po rokoch vezmeš knižku a zistíš, že je to v keli.
@krutafunebracka veď to,načo mi to bude,spravim si ho,a sem tam neaka priležitost zajazdit si,zbytočné...
Pokiaľ nebudeš mať vodičák tak naozaj pochybujem, že si nejaké auto kúpiš, čiže žiaden vodičák si nespravíš, je to začarovaný kruh
Ale je to tvoja vec...
@16 Nezmyselná logika.
Čiže podla teba si musím najprv spraviť vodičák,a bez neho o aute nemožem ani rozmyšlať.
a navise aj ked nemas auto , bez vodicaku v zamestnani dlho nevydrzis , alebo ta ani nikam nezoberu
Veľmi ho využívať nebudem ale raz by som si ho urobiť musel. :p Tak radšej teraz, s kamarátmi, kým mám ešte sebavedomie