Zdravím chcel by som sa vás spytať chalanov aj báb ake poznáte aktivity ked ste ako pár sami doma, ako chalan a dievča.... mam na mysli nejake zaujímave hry (napr. eroticke) niečo nejaký super nápad zaujímavý čo by bolo treba vyskušať a stojí to zato. dak
hmm, no tak jednoznacne- spoločný kupel, alebo sprcha. (len pri sprche minies vela vody, tak rasej kupel, sviečky a pena do kupela. to je hodne romantisch..)
celkom fajn je, ked si len tak uvarite nejake jedlo, spolocne. nemusi to byt skvele menu, staci nieco obycajne a potom ho spolu spapate..
JAAJ JA TI HNE DJEDNU NAPISEEM:...takze ste sami spolu..a chcete okoreninit vecer nejakou erotickou hrou ..niekde som citala ze spravte si tmu v miestnosti a na oci este zaviazte satku..a ulohou oboch, je hladat usta toho druheho..o to je to zaujimavejsie ked sa netrafite a budete tie usta hladat..
kupeľ preferujem aj ja takže už maš dva hlasy za kupel....je to huste a veľmi príjemné... ....sranda vzájomne sa "namydliť"
.....alebo jej zaviž oči a dvaj jej bozky po celom tele....mam odskušane že do max 45 sekund (podľa intenzity samozrejme) strhne najprv šatku a potom aj niečo ostatne...( zo seba aj zo mna...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
celkom fajn je, ked si len tak uvarite nejake jedlo, spolocne. nemusi to byt skvele menu, staci nieco obycajne a potom ho spolu spapate..
.....alebo jej zaviž oči a dvaj jej bozky po celom tele....mam odskušane že do max 45 sekund (podľa intenzity samozrejme) strhne najprv šatku a potom aj niečo ostatne...( zo seba aj zo mna...)
Have a nice day!!!